Žvaigždžių dukrai – vaidmuo

Vos metų Tomo Cruise’o ir Katie Holmes dukra Suri pretenduoja užimti garbingą vietą Holivudo žvaigždyne. Neseniai jai pasiūlytas pirmas vaidmuo.

Prodiuseris Ashas R.Shahas ir jo kompanija „The Animation Picture Company” planuoja sukurti animacinį filmą apie žymųjį meškiuką Knutą, gyvenantį Berlyno zoologijos sode. Šį personažą, pasak „The Sun”, ir turi įgarsinti Suri.

Kaip teigė A.R.Shahas, animaciniame filme bus pasakojama apie jausmingus Knuto santykius su globėju Thomu Doerfleinu.

Meškiukas Knutas gimė Berlyno zoologijos sode 2006 m. gruodžio 5 d. Motina nepripažino mažylio ir zoologijos sodo administracija norėjo užmigdyti meškiuką. Tačiau su gyvūnais dirbantis T.Doerfleinas apsiėmė globoti mažylį.

Knutas ypač išpopuliarėjo, kai 108 dienas vyko „Knuto šou”. Žiūrovai stebėjo, kaip meškiukas su globėju žaidžia, maudosi baseine ir glėbesčiuojasi.

Knutas tapo tikru fenomenu. Apie jį rašė ne tik Vokietijos, bet ir viso pasaulio laikraščiai. Mažylio šou per kelis mėnesius į zoologijos sodą pritraukė dešimtis tūkstančių lankytojų. Pasigrožėję meškiuku žmonės nori pasiimti jo atvaizdą su savimi, todėl taip pat išpopuliarėjo įvairūs žaislai ir kiti daiktai su Knuto atvaizdu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.