Opozicijos pultas aplinkos ministras nebemato perspektyvos toliau dirbti

Aplinkos ministras Arūnas Kundrotas pirmadienį premjerui Gediminui Kirkilui įteikė atsistatydinimo pareiškimą, nes teigia nematąs tolesnių darbo perspektyvų, opozicijai jį puolant.
„Šių metų biudžetas ir pagrindiniai darbai yra suplanuoti, nustatyti prioritetai. Kiek leido mano žinios ir jėgos, vykdžiau man suteiktas pareigas iki šiol, tačiau vertinant situaciją, manau, kad tolimesnis mano darbas darosi neperspektyvus. Pasitraukiu, tikėdamasis, kad Aplinkos ministerijai, „netrukdant” mano asmeniui, pavyks sparčiau įgyvendinti darbus, kurių labai reikia Lietuvos žmonėms ir aplinkai”, – cituojamas A. Kundrotas Aplinkos ministerijos pranešime spaudai.

Jis pažymi visada stengęsis, kad „Aplinkos ministerijos kuruojami sektoriai būtų prižiūrimi profesionaliai, griežtai laikantis įstatymų, gerbiant visuomenės, o ne siaurus asmeninius interesus”.

„Pastarųjų metų patirtis rodo, kad vis daugiau laiko ir pastangų tenka skirti įvairiems paaiškinimams ir pasiaiškinimams ir vis mažiau tikriems darbams. Blogiausia, kad į tokią polemiką per mano asmenį neišvengiamai įtraukiami ir ministerijoje dirbantys žmonės, kurie, aiškindamiesi dėl ankstesnių Aplinkos ministerijos sprendimų, nebeturi laiko kokybiškai atlikti naujų”,- teigia atsistatydinantis ministras

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.