Paskirtas naujas Teisingumo ministerijos sekretorius

Į Teisingumo ministerijos (TM) sekretoriaus pareigas paskirtas iki šiol Valstybės kontrolėje dirbęs Kęstutis Širvaitis.
K.Širvaitis turės užtikrinti TM reguliavimo sričiai priskirtų institucijų strateginių planų rengimą ir biudžeto planavimą bei koordinuos ministerijos vykdomų programų projektų rengimą. Sekretorius tai pat organizuos ir kontroliuos viešuosius pirkimus, rūpinsis ministerijos ūkiniu aptarnavimu, penktadienį pranešė TM.

K.Širvaitis yra baigęs Vilniaus inžinerinį statybos institutą, įgijęs inžinieriaus – ekonomisto kvalifikaciją.

Kaip BNS informavo TM Viešųjų ryšių skyriaus vadovas Kęstutis Saldžiūnas, ministerijoje šiuo metu yra laisva dar vieno sekretoriaus vieta, o sekretorius Dainius Narkevičius dėl įtarimų korupcija laikinai nušalintas nuo pareigų. Iš viso ministerijoje yra keturi sekretorių etatai.

Laisva šiuo metu yra ir TM valstybės sekretoriaus vieta – iš šių pareigų lapkričio pabaigoje pasitraukė ligtolinis valstybės sekretorius Paulius Koverovas.

Iš Teisingumo ministerijos vien šiemet išėjo daugiau kaip 20 įvairių specialistų. Dėl pasitraukiančių teisininkų P. Baguška sulaukė kritikos ir Seime, tačiau ministras neigė tvyrant įtampą ministerijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Paskirtas naujas Teisingumo ministerijos sekretorius"

  1. Svidrė

    Apsamanoję rąstai turi pajudėti iš apžėlusio guolio.Tik kažin ar pamaina nebus išauklėta tokia pat kombistagnacijos dvasia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.