Šeštadienį per LTV – pirmoji Lietuvai Vaikų Eurovizija

Jau šį šeštadienį Lietuva pirmąkart mėgins užkariauti Europos žiūrovų simpatijas Vaikų Eurovizijoje. Kaip seksis Lietuvos pasiuntinei, galės pamatyti LTV žiūrovai, stebėdami tiesioginę transliaciją iš Roterdamo.

Olandijoje vyksiančiame dainų konkurse mūsų šaliai atstovauja trylikametė kaunietė Lina Jurevičiūtė, Europos žiūrovams prisistatysianti kaip LINA JOY. Nacionalinę atranką laimėjusi ir teisę pasirodyti Vaikų Eurovizijoje iškovojusi mergaitė į sceną lips priešpaskutinė – šešiolikta. Prieš ją į sceną lips Graikijos, po jos – Baltarusijos pasiuntiniai.

Lina atliks savo kūrybos (kaip reikalaujama Vaikų Eurovizijoje) dainą „Kai miestas snaudžia”. Jai padės dvi pritariančios dainininkės ir penkios šokėjos – taip pat mergaitės iki 15 metų.

Roterdame konkursui besirengianti Lina jau spėjo kartu su kitais dalyviais įrašyti dainą „Vienas pasaulis” (One World), kuri atidarys konkursą.

Linos Joy ir šešiolikos jos konkurentų pasirodymą Lietuvos televizija tiesiogiai transliuos jau šį šeštadienį, gruodžio 8 dieną 21 valandą. Primename, kad Lietuvos žiūrovai gali balsuoti telefonu ir siųsdami trumpąsias žinutes tik už kitų šalių atstovus.

Linos viešnagė Roterdame, konkurso užkulisiai ir naujausios nuotraukos – portale www.eurovizija.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.