„3D stikle” – tiems, kas ieško naujovių

Išskirtine interjero puošmena, įspūdinga dovana mylimajam ar verslo partneriui lengvai gali tapti net pačios netikėčiausios ir originaliausios idėjos, įkūnijus jas… stikle.

Tokią galimybę suteikia Vilniaus „Akropolyje” įsikūręs salonas „3D stikle”, iš kurio užburiantys įvairių formų stiklo suvenyrai su pačiais įvairiausiais trimačiais vaizdais atkeliauja ir į bet kurį kitą Lietuvos kampelį.

Vaizdai į tobulai skaidraus stiklo ruošinį perkeliami naudojant naujausią lazerinę technologiją. Tai – visiška naujovė Baltijos šalyse, iškart pelniusi susižavėjimą.

„3D stikle” salone pasaulį išvystančiuose žaižaruojančiuose stiklo gabalėliuose įamžinti vaizdai – ribojami tik užsakovo fantazijos.

„Mergina paprašė išgraviruoti stiklo kubelyje trimatę jos nuotrauką su užrašu „aš tave stebiu” ir padovanojo draugui tokį raktų pakabutį… Išradingų klientų mums tikrai netrūksta. Kurdami artimiesiems dovanas žmonės labai dažnai renkasi ne tik savo nuotraukas, bet ir širdeles, eglutes, meškučius – įvairius šiltus, mielus dalykus – su gražiais palinkėjimais bei autografais”, – pasakojo „3D stikle” atstovas Martynas Venckūnas.

Stikle išgraviruotas įmonės logotipas tampa netikėta ir solidžia dovana verslo partneriams. Tarp „3D stikle” klientų – net ir pačios didžiausios Lietuvos kompanijos ne tik sostinėje, bet ir kituose mūsų šalies miestuose.

Skaidrus kubelis su trimate darbuotojo nuotrauka, įmonės logotipu ar net įmonės gaminiu – žavi, lojalumą skatinanti kalėdinė ar įmonės gimtadienio dovana kolektyvui.

Meniški „3D stikle” kūriniai yra tapę ir įspūdingais prestižinių renginių – „Auksinių svogūnų”, „BRAVO” apdovanojimų, „Omnitel” 1003 km lenktynių – prizais. „3D stikle” gaminys yra ir pas Lietuvos prezidentą.

„Be originalumo verslo segmentui labai aktualus mūsų operatyvumas bei lankstumas. Gamybos terminais lenkiame daugumą Lietuvos ir užsienio dovanų tiekėjų”, – pabrėžia M. Venckūnas.

Įmonę net ir ypač karštu prieššventiniu laikotarpiu verslo dovanos pasieks vos per savaitę ar dvi atsižvelgiant į užsakymo dydį. Užsukusieji į sostinėje įsikūrusį saloną suvenyro artimam žmogui sulauks per pusvalandį, daugių daugiausiai – valandą.

M. Venckūnas atkreipia dėmesį, jog ieškantieji dar nematytų, originalių dovanų vien dėl „3D stikle” kūrinių atvyksta į sostinę iš įvairių šalies vietovių. Pasitaiko ir užsakymų elektroniniu paštu ar net telefonu. Tiesa, per atstumą nepavyks padaryti tik vienintelio dalyko – trimatės fotografijos. Vis dėlto esant didesniems užsakymams mobilioji 3D fotostudija keliauja ir už Vilniaus ribų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , .

2 atsiliepimai į "„3D stikle” – tiems, kas ieško naujovių"

  1. vyciokas

    Įdomi atrakcija. Toli gražu ne kiekvieno nosiai. Mūsų lazerininkai galėtų supaprastintų variantų pateikti platesniam naudotojų ratui.

  2. dalia

    as gavau buten raktu pakabuti,esu labai patenkinta,ti viena beda-labai jau atsargiai reikia elgtis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.