J.Klinsmannas neatmetė galimybės treniruoti Anglijos rinktinę

Jurgenas Klinsmannas, bendraudamas su žurnalistais, susilaikė nuo skambių komentarų, tačiau neatmetė galimybės tapti naujuoju Anglijos nacionalinės rinktinės vyriausiuoju treneriu.

Futbolo gimtinė šios savaitės viduryje išgyveno fiasko – gimtajame „Wembley” stadione pralaimėję lemiamas rungtynes, kuriose jiems žūt būt reikėjo bent lygiųjų, Kroatijai rezultatu 2-3 anglai sensacingai nesugebėjo iškovoti vietos kitų metų Europos čempionate.

Jau kitos dienos rytą šalies Futbolo asociacija (FA) nutraukė sutartį su vyriausiuoju treneriu Steve’u McClarenu ir pradėjo naujo stratego paieškas. Spaudoje žmėžavo tokios pavardės kaip Jose Mourinho, Fabio Capello, Martinas O’Neilas, Marcelo Lippi, bet nebuvo pamirštas ir mirtino varžovo futbolo aikštėje Vokietijos atstovas J.Klinsmannas.

Šis 43 metų specialistas padėjo savo gimtinės reprezentacinei komandai praėjusių metų pasaulio čempionate puikiu stiliumi iškovoti trečiąją vietą, o po to nusprendė pasitraukti ir visą šį laiką ilsėjosi, nors buvo sietas su gausybe turtingų ir galingų klubų.

Kalbėdamas su viena televizija J.Klinsmannas sakė: „Kuomet esu siejamas su Anglijos rinktine neturiu kitos išeities kaip tik su tuo susitaikyti. Ir tą darau be jokių problemų.

„Visgi tam, kad kažkas įvyktų, turi būti pasiūlytos tinkamos sąlygos”,- mįslingai užsiminė vokietis.

Verta pažymėti, jog kitas legendinis Vokietijos futbolininkas Franzas Beckenbaueris entuziastingai pritarė šiai idėjai, teigdamas, jog J.Klinsmannas idealiai tiktų Anglijos rinktinei.

Tiesa, kol kas neaišku, ar konservatoriškų pažiūrų FA vadovai išdrįstų pasiūlyti šį postą buvusiam aršiam varžovui futbolo aikštėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.