LNK rodys koncertą, kurio nebuvo

Prieš kelias dienas LNK išplatino pranešimą žiniasklaidai apie koncertą „Pasaulis be vyrų – pasaulis be ateities?” Jis bus rodomas šiandien vakare.

Neįtikima, bet 3 žinomi atlikėjai, minimi plačiai išreklamuoto renginio anonse, negalėjo prisiminti šio koncerto. Vienas charizmatiškas lyriškų dainų atlikėjas „LŽ gido” žurnalistui pasiteisino neprisimenantis tokio pasirodymo, nes turėjęs daug koncertų. Kitas jums gerai pažįstamas vyrukas tikino tokiame renginyje nedalyvavęs. Logiškiausiai mąstė Vudis – tai jam į galvą šovė mintis, kad anonsuotas koncertas sumontuotas. Skamba kaip nesąmonė? Tačiau tai – tiesa!

LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius patvirtino, kad koncerto „Pasaulis be vyrų – pasaulis be ateities?” nebuvo. Užtat vasarą Palangos vasaros estradoje buvo nufilmuotas Ingos Valinskienės renginys „Laimingi laiko neskaičiuoja”, kuriame dalyvavo daug atlikėjų. Jų pasirodymai buvo sumontuoti į realiai nevykusį koncertą, o tada sujungti su fiktyvių vedėjų – „keliečių” Radži Aleksandrovičiaus ir Agnės Petravičienės – plepalais. „Negi tu norėtum, kad pranešime spaudai būtų parašyta, jog koncertas sumontuotas?” – šio teksto autoriaus klausia G.Malaškevičius. Iš tiesų: reklamuoti renginį, kurio nebuvo, visiška nesąmonė. Logiškiau parašyti pranešimą spaudai, kurį skaitant atrodo, kad projektas realus.

Per koncertą, kurio nebuvo, jums dainuos Alanas Chošnau, ŽAS, Arvydas Martinėnas-Vudis, Marijus Mikutavičius ir kiti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

2 atsiliepimai į "LNK rodys koncertą, kurio nebuvo"

  1. oioi

    Nieko naujo Lietuvoj.Ir anksciau budavo visko,bet niekas nesigilindavo.Dainuoja fonogramos,rodo montaza ir kas cia naujo?Valinskiene be fonogramos ne zingsnio,nes nemoka -nusidainuos i pudimus,o fonograma juk nerodo tokiu nukrypimu,o jus visi kvaileliai mokate pinigus i valinskienes fonogramu perklausa!!!!!

  2. Amerikos lietuvis

    Yra paprastas dalykas , kai dainuoja Valinsku seima uzsukti televizoriu.
    Jie yra biznieriai ir su menu neturi nieko bendro.
    Patarciau Lietuvos zmonems patiems atsirinkti kas grazu.
    Lietuvoje yra daug profesionalaus meno.Yra ir talentingu atlikeju, kurie dainuoja ir groja ne tik LNK ir ne tik Lietuvoje.
    Mano geriausias pasiulymas pamirdti is viso, kad yra tokia Valinsku seima. Na ojei nori padaryti zmonems koncerta tegu kiekvienam klausytojui gerai sumoka.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.