Šeštadienio KĮŽ 3 kova: Eglė prieš Dūmą

Prie karštojo mikrofono šeštadienį Nidoje stos įžūlioji naujokė Eglė. Šalia jos dėl žiūrovų simpatijų kovos šou senbuvis Dūmas.

Šiųmetiniai „Kelio į žvaigždes” dalyviai – itin gudrūs, besistengiantys apskaičiuoti kiekvieną žingsnį ir suplanuojantys, kas galėtų kovoti dėl išlikimo, kas galėtų iškristi.

Todėl pirmadienio vakaras „keliukams” buvo neįprastas. Dalyviams neprireikė tradicinės lentos, prie kurios kiekvienas klijuodavo pliusus ir minusus. Mat praėjusią savaitę prasidėjusios staigmenos tęsiasi ir šią savaitę.

Kas pirmasis dainuos į karštąjį mikrofoną, turėjo nuspręsti šou senbuviai. Jie turėjo rinktis iš trijų naujokų, jau nebeturinčių neliečiamybės.

Taigi Skaistė, Dūmas, Anatolijus, Deividas, Valdas ir Gintarė (Audrius dar nebuvo sugrįžęs) susėdo prie apskritojo stalo surasti sprendimo. Pirmoji prabilo Gintarė. Ji kalbėjo vienareikšmiškai: „Aš jau pirmąją savaitę norėjau minusą skirti Eglei. Už tai, kad išreikšdama savo nuomonę, ji mus įžeidė. Naujokai neturi teisės, tik įžengę į šou, aršiai kritikuoti senbuvių”.

Deividas buvo panašios nuomonės: „Jos nuomonė, kuria ji taip aktyviai dalijosi, atėjusi į šou, žeidžia”. Skaistė pritarė kolegoms: „Ji kalba neapgalvotai. O kalbėjimas nepamąsčius – tas pats, kas šaudyti nesitaikant”. Dūmas dar pridūrė: „Eglė čia elgiasi neetiškai, sakyčiau”. Anatolijus apibendrino kolegų žodžius: „Eglė labai stipriai sudrumstė mūsų ramybę, minusas jai”.

Eglę bandė ginti vienintelis Valdas. Jo įsitikinimu, kiekvienas turi teisę reikšti savo nuomonę. „Aš vis dėlto sprendžiu apie žmogų pagal jo muzikalumą. Eglė – labai talentinga. O juk nuomonę reikšti gali kiekvienas”.

Tačiau kiti „keliukai” Valdo žodžių, rodos, nenorėjo girdėti. Jiems įstrigo pirmoji savaitė, kai atėjo naujokai. Tuomet Eglė visiems tiesiai į akis ir spaudoje išsakė aštrios kritikos dozę, kuri labai įskaudino dalyvius.

Taigi rezultatu 5 : 1 nuspręsta, kad prie karštojo mikrofono stos Eglė.

Pačios Eglės iniciatyva, prie antrojo karštojo mikrofono stos Dūmas. Savo nuomonę vengiantis sakyti Vėjas bandė išsisukti diplomatiškai ir pasiūlė traukti burtus, tačiau Eglė nesutiko. „Aš manau, senbuviai pasodins mane. O aš labai noriu susikauti su Dūmu”, – pasiūlė ji. Vėjui nebeliko nieko, tik sutikti. Eglei paprieštaravo Berneen. „Man Dūmas patinka, nenoriu, kad jis iškristų… bet jei jau taip nusprendėte, ką padarysi…”, – kalbėjo žavioji užsienietė. Tad Eglė paslaptingai nusišypsojo: šeštadienį ji turės galimybę dainomis, o ne žodžiais susikauti su tuo, su kuriuo realybės šou pykstasi – su Dūmu.

Beje, dar vis neaišku, kokią slaptąją užduotį turės vykdyti Audrius. Nė jis pats to nežino. Žino tik „Kelio į žvaigždes 3” specialioji komisija.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.