„Le Broniaus šou” diskusija: kunigas ir moteris – draugai ar priešai?

LNK „Le Broniaus šou” ketvirtadienį lankysis išskirtinai geri žmonės. Iš pradžių užsuks geras žmogus, buvęs kunigas, buvęs milijonierius ir buvęs kolekcininkas Ričardas Jakutis, o paskui atvyks išskirtinai geras žmogus, dainininkė, Lietuvos estrados sirena Džordana Butkutė.

R. Jakutis atskleis, kad kunigystė yra labai pelninga, bet kartu ir labai pavojinga profesija. Sužinosite, kaip tapti milijonieriumi vos per tris kalėdojimus! Kur dabar yra garsioji meno kūrinių kolekcija? Aptarę kalėjimo reikalus, visi įsivels į diskusiją „Kunigas ir moteris – draugai ar priešai?” O po to klausysimės paskaitos apie nuodėmės skonį. R. Jakutis prisipažins, kad laidoje jis atliko pirmąją išpažintį per daug metų ir pasidalins savo planais tapti budistu.

Džordana Butkutė taip pat pasakos apie savo sunkų kelią per erškėčius basomis. Paskui sužinosime, kas vis dėlto pavogė jos batus. Džordanai prisikiriama skambi frazė „Aš ne doleris, kad visiems patikčiau” pasirodys esanti teisinga. Ji tikrai ne doleris. Bronius laidoje privers Džordaną pasisakyti savo tikrąjį vardą, mažiausią honorarą ir net batų dydį. Kadangi laidoje bus kunigas, bus ir nuogo kūno. O jei ką nors domina tokios smulkmenos kaip Džordanos meilės nuotykiai su garsiais Lietuvos vyrais, pasigarsinkite savo televizorius.

„Le Broniaus šou” – ketvirtadienį, 20.45 val., per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.