Įsibrovė į kliniką

Vilniuje apvogta odontologijos klinika, įsikūrusi J.Basanavičiaus gatvėje. Savininkas nuostolius įvertino maždaug 25 tūkstančiais litų, tačiau suma dar tikslinama.

Pirminiais duomenimis į kliniką buvo įsibrauta savaitgalį. Bendrovės „P.Daunoravičius ir partneriai” savininkai J.Basanavičiaus gatvės antrojo namo bute negyvena. Nusipirkę tris butus, jie ten įrengė odontologijos kliniką. Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato turtinių nusikaltimų skyriaus viršininkas Sigitas Šemis LŽ sakė, kad vagystė pareigūnams atrodo gana keistai. Buto durų spyna nebuvo išlaužta. Pats savininkas pareigūnams teigė turintis įtarimų tam tikrų asmenų atžvilgiu, tačiau pareigūnai kol kas to nekomentuoja.

Iš klinikos buvo pavogti odontologiniai instrumentai, helio plombos, dantims gydyti naudojami chemikalai. Savo apimtimi pagrobtas turtas buvo nedidelis. Odontologinis krėslas, gręžimo mašina nepaliesti. Savininkas pradžioje pareigūnams sakė, kad nuostoliai siekia apie 40 tūkstančių litų, tačiau atidžiau patikrinęs sumą sumažino iki 25 tūkstančių. Suma nėra galutinė, ji dar bus tikslinama. Pastato laiptinės durys yra su kodiniu užraktu, tačiau įeiti nėra sunku, nes pastate įsikūrę nemažai verslininkų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.