Keliuose toliau sėjamos mirtys

Artėjant savaitgaliui pajūryje neišvengta skaudžių eismo nelaimių. Kelios kruvinos avarijos buvo ir vakar.

Penktadienį 18.45 val. Kretingos rajono Tuzų kaime 20-mečio M. P. vairuojamas automobilis „Audi 80” partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamojoje kelio dalyje stovėjusį J. S. (gim. 1941 m.).

Tą patį vakarą, apie 21.15 val., kelio Klaipėda-Liepoja 7-ajame kilometre, vadinamojoje Tauralaukio sankryžoje, 20-mečio Kadagių kaimo gyventojo Konstantino S. vairuojamas automobilis „Fiat Tipo”, išvažiuodamas iš šalutinio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Audi 100”, kurį vairavo 29 metų purmališkis Kęstutis R.

Avarijoje žuvo „Fiat” keleivis Dovydas V. (gim. 1990 m.), o komos ištiktas Konstantinas S. gydomas Klaipėdos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyriuje. Jam sumušta galva, lūžo blauzdikaulis. Beje, vaikinas neturėjo teisės vairuoti.

Eismo nelaimių netrūko ir savaitgalį. Sekmadienio naktį, apie 0.50 val., netoli Agluonų, ties posūkiu į Gargždus, nuo kelio nuvažiavo, į medį rėžėsi ir apvirto „Audi 80”. Ją vairavęs asmuo išlipo ir nuėjo, tačiau netrukus prarado sąmonę. Susižalojusį vairuotoją policija rado gulintį pakelėje už 100 metrų.

Paaiškėjo, jog tai – jiems gerai pažįstamas Pėžaičių gyventojas Donatas D. (gim. 1983 m.), jau ne kartą baustas ir už vairavimą išgėrus, ir už avarijų sukėlimą.

Dar vieno taip pat neblaivaus ir vairuotojo pažymėjimo neturinčio asmens avarija įvyko vakar, prieš vienuoliktą ryto. Kelyje Klaipėda-Šilutė, ties Mickų kaimu, dideliu greičiu lėkusi „Audi 100” rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį „Volkswagen Golf”, o po to – į kelio atitvarus.

Iš „Audi” išlipęs vairuotojas pasilabino su „golfo” ekipažu, susistabdė pakeleivingą automobilį ir dingo iš avarijos vietos. Tačiau po valandos jį prie sudaužytų automobilių atgabeno giminaičiai. 22 metų Agluonėnų gyventojui Vaidui G. nustatytas 2,85 prom. girtumas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.