VRM ministras Aleksandrijoje susitiko su žuvusių vaikų artimaisiais ir Skuodo rajono pareigūnais

Vidaus reikalų ministras Raimondas Šukys šiandien susitiko su Aleksandrijoje (Skuodo r.) žuvusių vaikų tėvais bei bendruomenės atstovais. Žuvusių vaikų artimieji išreiškė abejones tyrimo nešališkumu ir ministrui perdavė Aleksandrijos bendruomenės raštišką prašymą ministrui bei Generaliniam prokurorui, kad tyrimo kontrolę perimtų Generalinė prokuratūra.
Taip pat žuvusiųjų vaikų tėvai paprašė ministro pagalbos gaunant valstybės teisinę pagalbą, kurios dar iki šiol nesulaukė. Ministras Raimondas Šukys pažadėjo asmeniškai kreiptis į teisingumo ministrą ir padaryti viską, kad nukentėjusios šeimos skubiai gautų valstybės garantuojamą, kokybišką nemokamą teisinę pagalbą, bei jiems atstovautų kompetentingiausi advokatai.
Ministras Raimondas Šukys susitiko ir su Skuodo rajono policininkais. Ministras padėkojo pareigūnams, kad šiomis dienomis, kai visuomenės nuotaikos policininkų atžvilgiu ypač jautrios, pastarieji parodė pilietinę valią tęsti darbą.
„Atvažiavau nekaltinti, atvažiavau palaikyti jūsų, – sakė ministras. – Taip pat prašau dirbti taip, kad nekiltų jokių pretekstų visuomenės pasipiktinimui”.
Susitikime ministras R. Šukys ir Vidaus reikalų ministerijos sekretorius Stanislovas Liutkevičius paragino policininkus kalbėti atvirai, neslėpti vadovų ar kolegų piktybinių pažeidimų, aplaidumo. Nes tik atvirumo dėka bus įmanoma susigrąžinti visuomenės pasitikėjimą ir paramą. Skuodo rajono policininkai patikino ministrą, kad jų garbės reikalas ištirti šį įvykį objektyviai ir kaip įmanoma greičiau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "VRM ministras Aleksandrijoje susitiko su žuvusių vaikų artimaisiais ir Skuodo rajono pareigūnais"

  1. W

    Tai ką jis neatsistatydino?? 😕 O kad atvažiavo – tai gerai. 💡

  2. d

    Kitur gi rašo…..Ji išmetė iš posto ir vidaus reikalų ministrą Raimondą Šukį, ir neskęstančiu laikytą policijos vadovą. 😡 nesuprasi ką rašo 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.