„Snoro lizingas” teiks elektroninį lengvųjų automobilių lizingą

„Snoro lizingas” teiks naują paslaugą -elektroninį lengvųjų automobilių lizingą „YZI autolizingas”. Tai privatiems klientams skirta paslauga, kuri leis išperkamosios nuomos sutartį sudaryti automobilių pardavimo vietoje per kelias minutes. Su šia paslauga „Snoro lizingas” įžengia į transporto priemonių lizingo sektorių.

„Rinka jau yra subrendusi aukštesnio lygio išperkamosios nuomos paslaugoms, kuriose sieksime iškovoti stiprias pozicijas. Visus išperkamosios nuomos sutarties sudarymo etapus perkėlus į elektroninę erdvę, būsimiems automobilių savininkams nereikės lankytis lizingo bendrovių padaliniuose – paslauga bus suteikta automobilių pardavimo vietoje”, – aiškina „Snoro lizingas” generalinis direktorius Aurelijus Šveikauskas.

Be to, šios paslaugos klientams nereikės laukti konkretaus lizingo bendrovės pasiūlymo, pildyti paraiškų, darbovietėje prašyti pažymos apie išmokėtą darbo užmokestį ir panašiai.

„YZI lizingo” paslauga laipsniškai bus galima naudotis visuose oficialių automobilių pardavėjų salonuose visoje šalyje. „YZI lizingas” veiks ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais.

UAB „Snoro lizingas” užima apie 50 proc. vartotojiško lizingo rinkos.

Šiuo metu bendrovė valdo apie 190 mln. litų vertės portfelį, o jos paslaugomis yra pasinaudoję daugiau kaip 700 tūkst. Lietuvos gyventojų.

„Snoro lizingo” mokėjimo kortelėmis naudojasi per 213 tūkst. klientų, o jų panaudotų kreditų portfelis viršija 260 mln. litų.

Bendrovė per trečiąjį šių metų ketvirtį sudarė 46 tūkst. plataus vartojimo prekių išperkamosios nuomos sutarčių už 81 mln. litų, o nuo metų pradžios – 129 tūkst. sutarčių už 206 mln. litų.

UAB „Snoro lizingas” priklauso „Snoro” banko grupei.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.