Be2gether filmo pristatyme bus sprendžiamas festivalio likimas

Pirmadienį neseniai atsidariusiame J. Meko vizualiųjų menų centre bus pristatomas vasarą Lietuvoje praūžusio didžiausio Baltijos šalyse festivalio Be2gether kino filmas. Kultūrine istorija tapusio įvykio filmo premjeroje bus ne tik parodytos įsimintiniausios festivalio akimirkos bei renginio užkuliusiai, bet ir sprendžiamas tolimesnis festivalio likimas.

Daugybės gerų atsiliepimų sulaukusį muzikos ir meno festivalį savo kameromis fiksavo žurnalistai Martynas Starkus, Jonas Banys bei VRS grupės režisierius Jonas Juozapaitis, kurie šį įvykį bandė parodyti iš trijų skirtingų kampų. „Filme Be2gether festivalis rodomas žmonių, gyvenančių Norviliškėse, festivalio dalyvių bei muzikantų ir organizatorių akimis”, – sako filmo prodiuseris M. Starkus.

Nemažai dėmesio visoje Europoje sulaukusiame ir pakankamai audrų Baltarusijoje sukėlusiame festivalyje lankęsi žiūrovai ir dalyviai jau dabar nerimsta klausinėdami, ar ir kitais metais Norviliškių pievoje griaudės Be2gether, tačiau organizatoriai kol kas neskelbia atsakymo. „Festivalis iš tiesų įrodė, kad mes mokame būti kartu geroje muzikoje su daug neįkainojamų emocijų ir mes nuoširdžiai džiaugiamės ta šilta atmosfera, kuri tvyrojo Norviliškėse. O ar kitą vasarą įvyks antrasis Be2gether priklauso ne tik nuo mūsų…”, – kalba festivalio organizatorius Giedrius Klimkevičius.

Pasiilgę buvimo kartu, pirmadienį 19.00 val. laukiami Vilniaus vartuose įsikūrusiame J. Meko vizualiųjų menų centre.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.