Valdas Vižinis LNK „Istorijose” – ir dramatiškas, ir romantiškas

LNK laida „Istorijos” rengia pasakojimą apie garsų humoristą Valdą Vižinį, kuris pradeda naują gyvenimo etapą. „Žmogų lengviau pravirkdyt negu prajuokint. Nepavykęs pokštas padaro žmogų priešu. Esant tokioms sudėtingoms kovos sąlygoms humoristu būti labai sunku. O geru humoristu būti net nebeįmanoma”, – prisipažino V. Vižinis, kuris 14 metų kūrė populiarias televizijos humoro laidas.

Vižinis pasakojo ir apie laikotarpį, kai turėjo atsisveikinti su televizija. „Tai, kad tu žinomas, nieko nereiškia. O ir žinomumu nenorėjau naudotis. Pirmiausia nuėjau į taksi firmą. Keleivių reakcija į žinomą žmogų būdavo įdomi, – prisimena Vižinis, – vieni sustingdavo, nebeprašnekėdavo. Galėdavai vežti kaip nori. Jei esi Vilniuj ir reikėdavo vežt iki Seimo, galėdavau juos vežt per Kauną. Nieko nebūtų sakę”. Vižinis prisimena ir kolegos Henriko Vaitiekūno akis, kai įlipęs į Valdo Vižinio vairuojamą taksi jis prarado žadą ir tik po minutėlės pratarė: „Valdai, tu?”.

„Istorijos” pasakos ir apie romantiškąjį Vižinį. „Studijų laikais Arūnas Valinskas mane buvo įkalbinęs sodinti tulpes. Ir kažkodėl parodė labai gerą tulpių svogūnėlių pardavėją. Tas pardavėjas buvo Valinsko tėvas…”.

A.Valinsko ir G. Ruplėno kurso draugas ir bendražygis šiandien gyvena jau nebe televizija, o Birštono miesto džiaugsmais ir rūpesčiais. Birštono miesto savivaldybės narys norėtų išsaugoti istorinį ir kultūrinį miesto paveldą bei paversti kurortą pasaulinio lygio išskirtinio poilsio ir gydymo vieta.

„Istorijos” su V. Vižiniu – šeštadienį, 17.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.