Nori garbingai baigti čempionatą

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė dvejomis rungtynėmis – šeštadienį namie su Ukraina ir lapkričio 21 d. išvykoje su Gruzija – baigs 2008 m. Europos čempionato B atrankos grupės varžybas.

Rinktinės vyriausiasis treneris Algimantas Liubinskas vakar Vilniuje surengtoje spaudos konferencijoje sakė, kad per likusias rungtynes Lietuvos futbolininkai stengsis iškovoti visus galimus taškus. Tai leistų garbingai baigti čempionatą.

Treniruočių stovyklą mūsiškiai pradėjo antradienį Vilniuje.

„Kiek leidžia oro sąlygos, tiek ir rengiamės. Aikštė sunkoka, todėl treniruotės stadione skirtos daugiau fizinės formos palaikymui”, – sakė A. Liubinskas.

Lietuvos rinktinės strategas sakė, kad Ukrainos komanda į Kauną turėtų atvykti su savo lyderiais A. Ševčenka, A. Voroninu ir A. Timoščiuku.

A. Liubinskas minėjo, kad dalis jo rinktinės žaidėjų dėl traumų ir diskvalifikacijų šį kartą negalės rungtyniauti, todėl galimybę pasirodyti turės mažiau patyrę žaidėjai. Anot trenerio, kai kuriems žaidėjams teks rungtyniauti sau neįprastose pozicijose.

Šeštadienį mūsiškių rungtynes su ukrainiečiais tiesiogiai transliuos TV1 kanalas, o vėlai vakare (22.30 val.) per LNK bus parodytas jų vaizdo įrašas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.