„Credit24” plečia savo veiklą Latvijoje

Tarptautinė finansų įmonė „Mobile Credit Baltic”, Baltijos šalyse veikianti prekiniu ženklu „Credit24”, plečia savo veiklą Latvijoje.

„Credit24” teikia trumpalaikes greitąsias paskolas nenumatytiems gyvenimo atvejams ir nereikalaudama jokių užstatų. Sėkminga veikla Latvijoje paskatino įmonę nuo spalio 30 d. teikti trumpalaikes paskolas siekiančias 500 latų (2500 litų), kuriems grąžinti numatomas nuo 1 iki 12 mėnesių terminas. Anksčiau didžiausia skolinama suma buvo 300 latų (1500 Lt).

„Lietuvoje šiuo metu didžiausia suma, kurią mūsų įmonė skolina klientams siekia 1500 litų. – sako Marius Zaikauskas, „Credit24″ Lietuvoje direktorius. – Pagal vyraujančias tendencijas greitųjų trumpalaikių paskolų rinkoje, paskolų sumą ketiname didinti ir Lietuvoje.”

Pasak Girts Freibergs, „MCB” vadovo Latvijoje, greitūjų paskolų paslaugos Latvijoje yra gana populiarios. „Pradėję savo veiklą vasaros pradžioje jau esame sudarę tūkstančius sutarčių. Latvijos rinkoje, kol kas esame vienintelė kompanija teikianti tokias paslaugas.”- sako G. Freibergs.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

3 atsiliepimai į "„Credit24” plečia savo veiklą Latvijoje"

  1. Sveiki, aš savo ruožtu visiems asmenims reikia dėl jų tai pritariu, kad aš suteikia paskolos pinigus nuo 2000€ iki 950.000€ iki visiems asmenims galės grąžinti su palūkanų norma 3% per metus ir laikas nuo 1 iki 15 metų, priklausomai nuo sumos prašoma. Aš lefais šiose srityse :- Paskola Finansų nekilnojamojo turto Paskolos – investicinė Paskola, – auto Paskolos, – Skolos konsolidavimas – Atpirkimo kredito – asmeninė Paskola – Jūs esate pakimba.Jei esate tikrai reikia pagalbos, prašome parašykite man avoirplus informaciją.Prašome susisiekti su manimi elektroniniu paštu: annaduva90@gmail.com

  2. Parodymai paskolos tarp ypač į 48 valandas
    Sveiki, tiesa, žmonės yra tie, kurie žino, kaip ateiti į savo gelbėjimo, jų panašūs, kai jie kenčia. Ši Moteris mane paskolą 400. 000 €, be man sudėtinga užduotis lygiu prašomus dokumentus bankas per paskolų paraiškų. Jei jums reikia finansinės pagalbos, nes ji turiu šiandien super rinką, už kampo, ji buvo mano gelbėtojas ir tikrai nežinau, ką su juo daryti, kad yra, kodėl aš šiandien nusprendė, kad parodymus jo naudai, galite susisiekti su juo elektroniniu paštu ir sekti savo gaires ir jūs būsite patenkinti per 48 valandas ne daugiau. Galiu patvirtinti, ir šiuo metu ji jau atsitiko, kad jums reikia paskolos, prašome susisiekti su ja. Taigi, jūs, kurie yra poreikio, kaip man galite parašyti jam ir paaiškinti jam savo padėtį, jis galėtų padėti jums savo el. paštas: annaduva90@gmail.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.