„Šok su žvaigžde!”: Saulėns stengsis tapti elito žmogumi

Penktadienį turnyre „Šok su žvaigžde!” kankaną šoks Saulėns. Žymiausias šiaulietis pasišovė tapti elito žmogumi ir nusprendė, kad pirmas žingsnis į elitą – išmokti šokti. Tuo užsiėmė dainininko Ryčio Cicino šokėjos, grupė „Rokada”. Dabar Saulėns intensyviai treniruojasi, o treniruočių rezultatai – jau šį penktadienį.

Penktadienio vakarui ruošiasi ir turnyrą palikusios poros. Iš viso iš turnyro iškrito septynios, keturios iš jų nusprendė kovoti dėl teisės sugrįžti. Patys drąsiausi ir kovingai nusiteikę yra dainininkas Vaidas Baumila su partnere Aleksandra Goryanova, dainininkas Alanas Chošnau su Iveta Pauryte, politikas Stanislovas Buškevičius su Ieva Žukauskaite bei aktorius Leonardas Pobedonoscevas su Viktorija Kunauskaite.

Pirmoji iš šou iškritusi GCW laisvalaikio ir pramogų centro koordinatorė Jūratė Bitinaitė atsiprašė negalėsianti dalyvauti sugrįžimo šokyje dėl tobulinimosi kursų JAV, „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė šiuo metu Kinijoje dalyvauja „Mis Pasaulis” rinkimuose. Laidų vedėjas Dainius Ožalas teigia, kad negali dalyvauti sugrįžimo laidoje, nes jo labai įtemptas darbo grafikas.

Šioje laidoje teisėjai tik komentuos porų šokius, bet jų nevertins. Viską lems tik žiūrovų balsai. Grįš tik viena pora, o kuri – spręs tik žiūrovai.

Dalyviai šioje laidoje šoks po du šokius. Vienas šokis bus iš jau demonstruotų projekte, pora kartos geriausią jų manymu šokį. Antras šokis vadinamasis free style. Tai reiškia, kad pora gali naudoti ne tik sportinių šokių programoje esančių šokių elementus.

Kova už teisę sugrįžti – turnyre „Šok su žvaigžde!” penktadienį 19.10 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.