„Keliukų” mintys – sujauktos, likimas – nenuspėjamas

Atostogų Egipte negavę „Kelio į žvaigždes 3” dalyviai nenutuokė, kad pliusų – minusų vakaras jiems bus toks netikėtas.

Jau buvo pranešta, kad penki į šiltuosius kraštus atostogauti išvykę „keliukai” Dūmas, Anatolijus, Valdas, Skaistė ir Eglė – šią savaitę neliečiami. KĮŽ 3 mokytojų sprendimu, Jie nusipelnė atostogų ir gali nemąstyti apie karštąjį mikrofoną bei minuso ženklelius.

Pirmadienio vakarą, kaip įprasta, įvyko vadinamasis pliusų – minusų vakaras. Tačiau kupinas staigmenų ir, švelniai tariant, ne toks, kaip visada.

Pirmąjį pretendentą palikti šou turėjo išsirinkti Vilniuje likusi penkiukė, o antrąjį esą paskirs vienas iš laimingųjų Egipte. Mat penkiems atostogautojams buvo suteikta privilegija: tarpusavyje jie turi išsirinkti savaitės lyderį.

Pagal „Kelio į žvaigždes 3” taisykles, net trys naujokai, vienu metu įžengę į realybės šou, yra neliečiami dvi savaites. Tad Vilniuje likę Vėjas ir Berneen gali atsipūsti.

Taigi, penki atostogautojai Egipte ir du naujokai Vilniuje – neliečiami. Susirūpinę liko trys senbuviai: Gintarė, Deividas ir Audrius. Pirmadienio vakarą turėjo paaiškėti vienas iš jų, kuris kausis šeštadienį.

Tačiau į „keliukų” gyvenamąsias patalpas įžengęs vadybininkas Marius Berenis – Tru sujaukė žvaigždūnų mintis ir pažėrė staigmenų.

Tru rėžė tiesiai: „Staigmena – pirmąjį, kuris kovos dėl išlikimo, turi išrinkti visi penki Egipte viešintys „keliukai”, o antrąjį išsirinksite jūs”. Ši žinia privertė pasimesti Audrių, Gintarę ir Deividą. Tru telefonu susisiekė su Egiptu. „Jūs turite vieną valandą padiskutuoti, ką norėtumėte šeštadienį matyti dainuojantį į karštąjį mikrofoną. Po valandos paskambinsiu vėl ir norėsiu sužinoti sprendimą”, – trumpai kalbėjo Tru ir paliko patalpas.

Visų nuostabai, vadybininkas sugrįžo ne po valandos, o po penkiolikos minučių. Jo veidas buvo rimtas, ir atrodė, kad netrukus jis pasakys išties rimtą žinią.

Kurie dalyviai šeštadienį kovos dėl išlikimo? Atsakymas antradienį „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK ir 20.40 val. „keliukų” interneto svetainėje www.zvaigzde.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.