Litexpo savaitgalio parodose laukiama visa šeima

Šį savaitgalį, lapkričio 16-18 d., Lietuvos parodų centras Litexpo naujovėmis bei žaismingomis staigmenomis nustebins visą šeimą. Čia vienu metu vyks net trys parodos – „Protingi namai”, „Jūsų namai” bei „Vaikų šalis”.

Pasak Lietuvos parodų centro Litexpo direktoriaus pavaduotojos Kristinos Pladienės, šios parodos išsiskirs naujienų gausa ir aprėps tiek suaugusiems, tiek vaikams rūpimus dalykus – nuo pažangiausių buitinės technikos, dizaino ir interjero inovacijų ar drabužių būsimoms mamoms, iki spalvingų žaislų ir žaidimų.

Antrą kartą Litexpo vyksiančioje parodoje „Protingi namai” bus pristatyta namų ateities vizija, paremta pažangiomis technologijomis ir novatoriškais IT sprendimais buičiai. Čia bus pristatomos naujos informacinės technologijos, komforto galimybės ir buities inovacijos, apjungiant buitinius namų prietaisus, elektros, apsaugos, patalpų valymo įrenginius į vieningus tinklus, valdomus iš vieno pulto arba nuotoliniu būdu, pvz., mobiliu telefonu.

Parodoje lankytojai galės susipažinti su daugybe naujienų, tarp kurių „Penkių kontinentų” įmonių grupės sukurta intelektinio būsto sistema, „Teltonika” ir „Telemetrijos namai” siūlomos nuotolinės namų valdymo sistemos, ELKO EP namų valdymo, elektros instaliacijos ir namų saugos sistemos, novatoriško dizaino įmontuojami „Electrolux” ir „AEG” virtuvės prietaisai, ELICA S.p.A. garų surinkėjai, „Gorenje” „futuristinė virtuvė” ir daugelis kitų. Parodoje dalyvaus ir savo produkciją pristatys dalyviai iš Lietuvos, Čekijos, Italijos ir Estijos.

Ieškantys kūrybinių sprendimų namų patogumui ir jaukumui idėjų pasisemti galės interjero ir namų apyvokos reikmenų parodoje-mugėje „Jūsų namai”, kurioje net 20 iš pusšimčio čia dalyvausiančių kompanijų prisistatys pirmą kartą. Be interjero detalių, stiklo, porceliano gaminių, namų apyvokos reikmenų ir indų, parodoje bus galima pamatyti ir užsisakyti garsiausių pasaulio gamintojų muzikos instrumentų ar itin prabangių rankų darbo kilimų iš Irano.

Jau 13-ąjį kartą vykstanti tarptautinė specializuota paroda „Vaikų šalis” pavers 5-ąjį Litexpo paviljoną didžiule pramogų ir žaidimu aikštele, kurioje naudingų ir smagių dalykų ras tiek mažieji, tiek jų tėveliai. Parodoje lankytojus pasitiks net 10 naujų dalyvių ir prekės ženklų, o iš viso vaikiškos rinkos prekes ir aktualijas pristatys 80 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Čekijos. Tradiciškai „Vaikų šalyje” vyks įvairios loterijos, mados diena, populiarioji „Žaislų ligoninė”, kūdikių lenktynės, pirmą kartą lankytojai savo jėgas galės išbandyti stalo ir loginių žaidimų čempionate, pramogauti vaikų kino teatre bei leisti laiką mamos ir dukters popietėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.