SAS vykdys tiesioginius skrydžius iš Kopenhagos į Delį ir San Franciską

Kitų metų rudenį Skandinavijos avialinijos SAS pasiūlys naujus tarpžemyninių skrydžių maršrutus tarp Kopenhagos ir Delio (Indija) bei San Francisko (JAV). Skrydžių geografijos plėtra yra viena iš SAS strategijos didžiausią dėmesį skirti Šiaurės Europos keleivių poreikiams dalių.
Naujos skrydžių kryptys pasirinktos dėl šių kontinentų populiarumo. Indijos rinka sparčiai auga ir plečiasi. Tuo pačiu didėja ir poreikis patogiai keliauti į šią šalį. Atsižvelgdamos į tai, avialinijos SAS nuo 2008 m. lapkričio mėn. pradės vykdyti tiesioginius skrydžius iš Kopenhagos į Delį keturis kartus per savaitę.
„Keleiviams svarbiausia patogus ir greitas susisiekimas. Indija ir Jungtinės Amerikos Valstijos yra šalys, patrauklios tiek verslo, tiek laisvalaikio kelionėms. Dėl šių priežasčių savo keleiviams pasiūlysime skrydžius abiem kryptimis bei galimybę į jas keliauti viena iš trijų siūlomų klasių, kurias keleiviai galės lanksčiai derinti rinkdamiesi skrydį į priekį viena, o atgal – kita klase,” – pasakoja „Scandinavian Airlines International” prezidentas Lars Lindgren.
San Fraciskas į SAS skrydžių geografiją taip pat bus įtraukas 2008 m. rudenį. Tiesioginiai skrydžiai į šį miestą iš Kopenhagos bus vykdomi tris kartus per savaitę.
„Šiuo metu SAS vykdo nemažai skrydžių į Jungtines Amerikos Valstijas. Keleiviai gali rinktis skrydžius tarp Kopenhagos ir Niujorko, Čikagos, Vašingtono bei Sietlo. Skrydžiai į Ameriką vykdomi ir iš Stokholmo. Bendradarbiaudami su avialinijomis „United Airlines” turime puikią galimybę pasiūlyti skrydžių ir pačiose Jungtinėse Valstijose. Pradėti skraidyti maršrutu Kopenhaga-San Franciskas mus paskatino ypač didėjantis kelionių į šiltąją Kaliforniją poreikis,” – teigė „Scandinavian Airlines International” komercijos vadovas Lars Sandahl.
Skrydžiams į Delį ir San Franciską SAS planuoja įsigyti naujus 245 vietų „Airbus 340” lėktuvus.
Naujiems maršrutams galima įsigyti trijų klasių bilietus – verslo, kuria skrendantieji gali mėgautis į lovas transformuojamais krėslais, „Extra Economy”, kurios keleiviams siūlomas papildytas ekonominės klasės paslaugų paketas, bei ekonominės klasės bilietus.
Iš viso šiais metais SAS pasiūlė tris naujus tarpžemyninius maršrutus: Stokholmas-Pekinas, Stokholmas-Bankokas bei Kopenhaga-Dubajus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.