MTV eteryje ketvirta vietinė laida

Lapkričio 15 dieną, ketvirtadienį (22:00 val.) MTV eteryje pasirodys dar viena vietinė laida, kuri, beje, bus rodoma ir Latvijoje ir Estijoje. Tai savaitinis pusvalandžio trukmės vaidybinis komedijos šou „Baltish”, kurio vedėja – seksualioji Karina Krysko iš grupės „69 danguje”.

Kiti laidos herojai – Lietuvos nusikalstamo pasaulio šutvė. Jų sąsajos su mafija yra labai abejotinos, jie – greičiau tik paprasti nenaudėliai, kuriems toli iki tikrų banditų, o jų lyderis Budulis – Lietuvoje kultinis provincialaus debilo ir smurtininko personažas.

„Baltish” personažai – labai įvairūs, jauni ir seni žmonės. Pakankamai gerai besijaučiantys būdami panašūs į „MTV kartos” jaunimą. Jų slengas, muzikinis ir mados skonis yra persunktas šiuolaikinio jaunimo dvasia. Jie puikiausiai žino, kas yra J. Timberlake ir dėl ko „Punked” buvo išdurta Salma Hayek”, – sakė vienas iš laidos kūrėjų ir sumanytojų Algis Ramanauskas.

„Gaujos” narių nuotykiai – primityvūs bandymai ką nors nuveikti atžagareivišku Byvio ir Tešlagalvio stiliumi.

„Baltish” herojų dialogai skurdūs, su baisiu balto – rusišku akcentu, suprantami ir kuklias anglų kalbos žinias turinčiam vaikui. Kiek geriau angliškai kalbantys išgirs intelektualų anglo-ruso-lietuvišką žodžių žaismą.

„Personažų pasaulėžiūra – komunizmo ir postkomunizmo suformuotas stereotipų kratinys. Ksenofobija, antisemitizmas, seksizmas, homofobija, sentimentai sovietinei praeičiai tūno kiekvieno charakerio galvoje, nes kiekvienas laidos „Baltish” veikėjas yra nepataisomas idiotas”, – kalbėjo A.Ramanauskas.

Laidos kūrybinė grupė – nuo 1993 metų kultinis Lietuvoje juodojo humoro duetas Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas – šį kartą į talką pasikvietė kadaise kultinės grupės „Pompa” prodiuserį ir ideologą Justą Mamontovą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.