„Nuo…iki…” – apie savireklamos karalienę Zvonkę

Šį pirmadienį laidoje „Nuo…iki…” – reportažas apie tai, ką pasiryžusios padaryti mūsų žvaigždės, siekdamos populiarumo. Ar tik skandalas yra tiesiausias kelias į televizijos ekranus ar žurnalų viršelius?

Dainininkę Nataliją Zvonkę dabar galima drąsiai vadinti savireklamos karaliene. Net su sulaužyta ranka ir pradurtu plaučiu reanimacijoje atsidūrusi Natalija be perstojo bendrauja su žurnalistais. Kiekviena net ir menkiausia žinutė apie ją tuoj pat patenka į spaudą. Ar taip yra todėl, jog Natalija pati puikiai moka pakurstyti smalsumą? Ji pasirodo klube su savo šokių partneriu ir sukelia spėlionių bangą, ar Zvonkų šeimoje nekvepia skyrybomis? Ar tokiam viešumui pritaria jos vyras Deividas? Ar visuomet informaciją apie save įmanoma kontroliuoti? Dabar į žurnalistų rankas pateko apsinuoginusios Natalijos nuotraukos iš Turkijos. Gali būti, jog visai netrukus jos bus išspausdintos. Dainininkė tvirtina, kad tokio dėmesio ji tikrai netrokšta. Tačiau kaip yra iš tiesų? Ir iš kur atsirado šios fotografijos?

Ar tikrai pramogų pasaulyje galima žaisti viskuo? Taip pat ir jausmais. Žinomas dainininkas Egidijus Sipavičius, žurnalistų ne kartą pastebėtas su jauna gerbėja, mestelėjo, jog tai yra tik puikus savireklamos būdas ir naujojo albumo populiarinimas… Bet jis turi žmoną ir augina net keturis vaikus.

„Nuo…iki…” – apie kitokį populiarumą – pirmadienį 20.40 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.