Evelina arba Skaistė išvyks į Egiptą

Šio šeštadienio „Kelio į žvaigždes 3” muzikinės dvikovos laimėtojos laukia neregėtas prizas: kelialapis į šiltuosius kraštus.

Sužinojusios šį faktą, merginos pradėjo dar atkakliau ir kruopščiau ruoštis būsimajai kovai. Evelina žiūrovų simpatijas ketina užkariauti sudainavusi savo kūrybos dainą apie meilę, o Skaistė mėgins visus papirkti savo nepakartojama šypsena ir linksmomis melodijomis.

Arba Evelina, arba Skaistė atsipūsti nuo kasdienių realybės šou rūpesčių jau kitą savaitę išvyks į Egiptą kartu su keturiais savo kolegomis.

Dar keturis atostogautojus išrinks „keliukų” mokytojai Ronata Balkaitienė, Vytautas Juozapaitis, Česlovas Gabalis ir Povilas Meškėla. Jie jau suka galvas, kaip neįskaudinant kitų išrinkti geriausiąjį savo mokinį.

Gintarė, Audrius ar naujokė Eglė? Deividas ar Dūmas? O gal Anatolijus arba Vėjas, arba egzotiškoji Berneen? Visi jie svajoja apie karštą Egipto saulę, tačiau joje kaitinsis tik keturi iš jų. Egipto kurorte „keliukai” ilsėsis savaitę. O tuo tarpu likę Vilniuje toliau gyvens realybės šou patalpose ir galės tik pavydėti kolegoms.

Lietuvą kasdien pasieks vaizdo reportažai iš Egipto apie atostogautojų įspūdžius.

Keturi „Kelio į žvaigždes 3” laimingieji paaiškės jau šią savaitę.

„Kelio į žvaigždes 3” dienoraštis – ketvirtadienį 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.