P.Nedvedas viešu laišku atsiprašė L.Figo

Turino „Juventus” saugas Pavelas Nedvedas viešai atsiprašė Milano „Inter” veterano Luišo Figo dėl savo pražangos, po kurios pastarajam lūžo šeivikaulis ir prireikė kojos operacijos.

Oficialioje „Juventus” klubo svetainėje išspausdintame laiške P.Nedvedas – žaidėjas, 2003 gavęs Europos metų futbolininko apdovanojimą – teigė, jog jo grubi pražangasekmadienio rungtynėse su Milano klubu nereiškia, kad P.Nedvedas yra smurtą mėgstantis futbolininkas.

Buvęs Čekijos nacionalinės rinktinės žaidėjas teigė: „Aš tikrai atsiprašau L.Fig, dėl to, jog savo pražanga rimtai sužeidžiau jį. Taip pat atsiprašiau jo iškart po savo pražangos”.

„Nemėgstu būti grubus aikštėje. Rungtyniaudamas nesistengiu sužeisti savo oponentų ir neturėjau jokių ketinimų sužeisti L.Figo. Tai įvyko, kai nesugebėjau atsitverti kamuolio ir dėl mano kaltės įvyko per stiprus kontaktas”, – aiškino garsusis čekas.

„Žinoma, galiu būti savikritiškas ir pasakyti, kad dėl savo charakterio, kovingumo ir ryžtingumo persistengiau rungtynėse – tiek protestuodamas su teisėju, tiek bandydamas atimti kamuolį”, – tęsė žaidėjas.

„Taip pat suprantu, jog daugumai žmonių esu mėgstamiausias žaidėjas ir daugeliui vaikų esu pavyzdys . Man būtų labai skaudu jei jie nuspręstū, jog aš žaidžiau negarbingai. Štai kodėl nusprendžiau atsiprašyti”,- savo laiške sporto dienraščiui „Gazzetta dello Sport” teigė P.Nedvedas.

Milano „Inter” vyriausiasis treneris Roberto Mancini gynė P.Nedvedą spaudos konferencijoje teigdamas, kad tokie dalykai gali įvykti žaidimo eigoje ir tai yra normalu.

Tuo tarpu klubo prezidentas Massimo Moratti buvo aršesnis šia nuomone ir viešai išreiškė savo pasipiktinimą P.Nedvedo veiksmais aikštėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.