Sulaikyti kyšininkavimu įtariami Šalčininkų prokuroras ir Vilniaus policininkas

Teisėsaugos pareigūnai antradienį vakare sulaikė kyšininkavimu ir tarpininkavimu kyšininkavime įtariamą Šalčininkų rajono apylinkės prokuratūros prokurorą stažuotoją Aleksejų Smirnovą.

Taip pat buvo sulaikytas ir Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus tyrėjas V.P. Jis taip pat įtariamas kyšininkavimu.

Sulaikymo operaciją atliko Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT), Lietuvos kriminalinės policijos biuro ir Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai, pranešė prokuratūros atstovas spaudai.

A.Smirnovas buvo uždarytas į areštinę ir laikomas iki šiol. Pareigūnai neatskleidžia, ar kreipsis į teismą dėl jo suėmimo. Kol kas yra tik surašytas pranešimas apie įtarimą, oficialūs įtarimai prokurorui dar nepareikšti.

Ikiteisminį tyrimą atlieka STT.

„Smagiau ir geriau, kai mes patys savo gretas valom”, – BNS sakė Vilniaus apygardos prokuratūros vadovas Ramutis Jancevičius.

A.Smirnovas Šalčininkų prokuratūroje dirbo neseniai, maždaug pusę metų. Iki tol jis dirbo Vilniaus ekonominėje policijoje. Išlaikęs reikiamus egzaminus, jis pradėjo dirbti prokuratūroje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.