Austrų grupės „Loxodrome” koncertas Vilniuje

Nuo pat įsikūrimo , „Loxodrome” parodė išskirtinį pasišventimą, didelę aistrą pristatydami savo muziką plačiajai auditorijai. Nuo 2003 metų penki muzikantai iš Aukštutinės Austrijos ne tik įkvėpė didelę gerbėjų minią, bet taip pat jiems pasisekė užkariauti ir užsienio klausytojų simpatijas.
Ir koncertuose ir įrašuose „Loxodrome” sugeba žengti koja kojon su įspūdingiausiais pasirodymais, o jų muzika gali lengvai konkuruoti tarptautiniame lygyje. Jų naujasis albumas „State of the union speech” parodo didžiulį grupės potencialą. Albumas pristatomas, kaip lengvai suprantamas, tačiau su gilia mintimi. Sunkus rifai ir „breikbytas”, sujungti su emocionaliu vokaliniu atlikimu, suformuoja plačią ir įvairiapusę garso siena. Teigiamu recenzijų gausa, o taip pat sutartys su „Inovation Records” bei „Set and Setting Records” įrodo, kad šis albumas gali puikiai skambėti šalia tarptautinių įrašų.
„Loxodrome” ypatingai vertina gyvus pasirodymus, nes būtent jie suteikia tiesioginius kontaktus su gerbėjais. Nuo pat įsikūrimo „Loxodrome” išnaudojo visas galimybes ir grojo, kur tik galėjo. Jie užkaitindavo minias ir priversdavo jas šokineti.
Padidėjus jų populiarumui, „Loxodrome” pradėjo bendradarbiauti su įvairiomis Europos muzikos agenturomis. Grupė grojo Vienoje, Budapešte, Londone (ir daugelyje kitų miestų) su tokiomis grupemis, kaip „Dog Eat Dog” bei „Such a Surge” ir daugeliu kitų. Grupės ateities lozungas taip pat skamba: koncertai, koncertai, koncertai!
„Groove-core” grojanti austrų grupė „Loxodrome” surengs koncertą Vilniuje, lapkričio 13 dieną, bare „BIX”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.