Skaistės rankose – penki „keliukų” minusai

Kitą šeštadienį Ukmergėje „Kelio į žvaigždes 3” žiūrovų numylėtinė Skaistė dainuos į karštąjį mikrofoną – ji antradienį surinko daugiausiai kolegų minusų – net penkis. Tačiau gavo ir vieną pliusą – ją pagyrė šou naujokė egzotiškoji Berneen.

KĮŽ 3 naujokai Berneen, Eglė ir Vėjas dvi savaites nuo jų atėjimo yra neliečiami – jiems kol kas negalima skirti nei minuso, nei pliuso. Tačiau jie vertinti dar vos pažįstamus bendrakeleivius gali.

Tie vertinimai – dar nuoširdūs, tikri, nepaslėpti po tokiais argumentais kaip „nebuvo, kam dėti” ar „Skiriu minusą šiaip, nepyk”. Vėjas minusą skyrė Valdui ir tiesiai šviesiai pasakė, už ką: „Man nepatinka tavo žvilgsnis, per aštri reakcija į smulkmenas”. Pliusą Vėjas atidavė Deividui: „Čia būdamas dar tik dvi dienas, pastebėjau, kad tu daugiausiai dirbi prie savo dainos”.

Eglė neigiamai įvertino Skaistę: „Aš iš tavęs dar nieko negavau, tik gražią šypseną. Norėčiau daugiau apie tave sužinoti”. Naujokės pliusas atiteko Audriui: „Už tas gražias akis, už grįžtamąjį ryšį, kurio man čia taip reikia”.

Berneen minusą skyrė Evelinai – už tai, kad dar nespėjo jos pažinti. Šiltai Berneen atsiliepė apie Skaistę: „Tu labai natūrali mergaitė, jaučiu ryšį tarp mūsų”, – sakė ji.

Tačiau šis Berneen pliusas Skaistės neišgelbėjo – be Eglės, minusus jai supylė Anatolijus, Dūmas, Audrius ir Deividas. Visi turėjo vieną argumentą: „Tu dar nesėdėjai ir turi save išbandyti”.

Anatolijus ir Deividas surinko po keturis pliusus, tad teko iš naujo rinkti savaitės lyderį. Rezultatu šeši – keturi laimėjo Anatolijus. Jį kolegos gyrė už puikų pasirodymą ir už tai, kad šiam pavyko laimėti praėjusio šeštadienio dvikovą.

„Valio! Pagaliau aš vėl normalus”, – sušuko Anatolijus. Ir kiti „keliukai” pritarė, kad šiam vaikinui pagaliau pavyko pataisyti skandalų su Grūdu ir Neringa metu pašlijusį įvaizdį. Anatolijus trečiadienį nuspręs, kam atiteks antrasis karštasis mikrofonas.

Anatolijaus sprendimas – trečiadienį „Kelio į žvaigždes 3” dienoraštyje 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.