Naująsias grožybes kaime nuo bernų vos apgynė apsaugininkai

Prasidėjo antroji LNK projekto „Lietuviškos grožybės” dalis. Gyvenimo kaime estafetę tęsia naujos gražuolės – trys pritrenkiančio seksualumo „Olialia” mergaitės Laura, Sandra ir Ieva.

Laura – aštuoniolikmetė dvyliktos klasės moksleivė, Ieva – taip pat. Sandrai 24-eri. Ji augina ketverių metų sūnelį ir ketvirtus metus studijuoja muzikos technologiją Kauno technologijos universitete. Visos trys merginos yra kaunietės. Visos – projekto „Olialia” gražuolės.

Antrosios „Lietuviškų grožybių” dalies filmavimas vyko Žemaitijoje, Šatrijos kalno papėdėje, netoli Luokės. Jau pirmąją naktį merginoms teko pajusti stresą – ir ne dėl to, kad reikia pamelžti karvę ar išvalyti kiaulių gardą. Gražuolės akistata susidūrė su degraduojančiu nuo alkoholio apsvaigusiu kaimo jaunimu.

Bet apie viską – nuo pradžių. Laura, Ieva ir Sandra į unikalią gamtos kertelę atvyko savaitgalį. Jas pasitiko Šatrijos kalno papėdėje gyvenanti žemaičių šeima. Du šimtmečius menančiame name gyvena močiutė, kurią dažnai lanko jos sūnūs ir anūkai. Nors senyva šeimininkė ir neturi didelio ūkio, merginų pagalba ir draugija jai tikrai pravers. Panelės močiutės name gavo kambarį.

Netrukus Luokės miestelio seniūnė atvyko aplankyti naujųjų svečių. Žvitria akimi nužvelgusi gražuoles, moteris sumojo: stiprios rankos ir jauni protai pravers besiruošiant vestuvėms.

Visai netikėtai patekusios į Luokės jaunimo vestuves, merginos jautėsi kaip žuvys vandenyje. Teko itin spėriai suktis virtuvėje, gėlėmis papuošti aplinką ir šmaikštumu pamačyti (pagelbėti) piršliams.

Baltu moskvičiumi atvykusias viešnias pamatę kiti svečiai nemenkai sumišo. Apie seksualių merginų vizitą žinojo tik jaunikio mama. Sulaukusios jaunųjų automobilio, panelės sugalvojo valiūkišką pokštą: pagrobti jaunikį ir prašyti išpirkos! Kaip tarė, taip ir padarė – jaunikis išbučiuotas ir „pagrobtas”.

Nuotaikos veide pasirodė pavydo, kad ir atlaidaus, gaidelė… Ji ėmė įtariai sekti jaunikio ir „Olialia” merginų bičiulystę. O šios tik koketiškai mirktelėjo ir krestelėjo jaunajam ant kelių – fotografuotis bendrai nuotraukai.

Linksmos ir didelės vestuvės truko dvi dienas. Tačiau linksmybės baigėsi vos merginoms grįžus į sodybą. Ten jas pasitiko įsisiautėjusių kaimo bernų, švenčiančių bernvakarį, kompanija. Vaikinai miestelyje nugirdo, kad atvyko seksualios „pupytės”, ir, apvažiavę visą apylinkę, surado jų laikinuosius namus. Ten kieme patogiai įsitaisė ir atsikimšo degtinės.

Apie 22 valandą grįžusios „Lietuviškų grožybių” kūrybinės grupės laukė nekviesti ir netikėti svečiai. Šeši įkaušę jaunuoliai kvietė merginas prisijungti prie kompanijos, pašėlti, atšvęsti. Šioms nesutikus, kaimiečiai ėmė elgtis agresyviai. Situaciją atvėsinti teko apsaugininkams, kurie nuvedė merginas į trobą ir visą naktį prie jos budėjo.

„Vos nekilo konfliktas, manėme, muštynės tikrai bus. Ačiū Dievui, supratę, kad nieko nepeš, vaikinai apie trečią nakties pasišalino. Tačiau neslėpsime – tiek kūrybinei grupei, tiek merginoms naktis buvo labai nerami”, – pasakoja projekto prodiuseris Silvestras Dobroslavskis. Jo teigimu, „Lietuviškas grožybes” nuolat lydinčių apsaugos darbuotojų pagalbos Luokėje rimtai prireikė pirmą kartą. Kol Alantoje gyveno pirmosios projekto dalyvės, rimtos apsaugos nereikėjo.

„Lietuviškos grožybės” su Laura, Sandra ir Ieva – antradienį, 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "Naująsias grožybes kaime nuo bernų vos apgynė apsaugininkai"

  1. Anonim'e

    Dieve, tos „Olia Lia” tj jau atsibodo temoka tik parodyti gilias iskirptes bei trumpus sijonus. Geda butu, neturit ka veikti. O del vestuviu, ar taip galima elgtis? Kaip paskutines sliundrom… Atleiskit uz issireiskimus, taciau nemanau, kad taip reikia elgtis moterims

  2. mix

    baikit rodyt tas kekses.o ta laura tai vapse stora,ka ji cia veikia nzn.lnk visai neturi ka idomaus parodyt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.