Egmontas Bžeskas kaltina kitą „naująjį lietuvį”

„E.Bžeskas oficialiai paskelbė, kad grupės „Naujieji lietuviai” nebėra, o vietoj jos susikūrė „Tipo grupė”.

Situacija painesnė nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Šiandien prekinis ženklas NL priklauso Mantui, taigi be jo leidimo kitas projekto narys Gintaras Reklaitis-Gincė negali leisti albumo „Naujųjų lietuvių” vardu. Be to, veiklos negali pradėti projektas „NL Girls” – „popsą” grojanti merginų grupė, kurios pavadinimas ir logotipas susijęs su NL ženklu.

Tai įdomu turint omenyje, kad dar tuomet, kai nebuvo pažįstamas su E.Bžesku, G.Reklaitis sugalvojo NL pavadinimą, sukūrė beveik visus grupės tekstus ir muziką. „Svarbu ne tai, kas ką pradėjo. Lengva apie tai kalbėti, kai aš 4 metus dirbau su šiuo projektu, ir jo vardas išpopuliarintas, – replikuoja Egmontas. – Tiesą pasakius, visas teises į grupės vardą norėjau perduoti Gincei, bet jis nepateikia reikiamų dokumentų. Man kyla įtarimas, kad Gincė nori mane „išdurti”. Galbūt kažkas jam pasiūlė leisti „Naujųjų lietuvių” albumą ir užsidirbti be manęs?..”

„Tipo grupę” E.Bžeskas vadina buvusiais „Naujaisiais lietuviais”, tačiau jei teises į šį prekinį ženklą atgautų G.Reklaitis, rinkoje šalia buvusių „Naujųjų lietuvių” atsirastų… „Naujieji lietuviai”! G.Reklaitis nepanoro nieko komentuoti ir pasiūlė kreiptis į E.Bžeską. „Neturiu nuomonės, – pareiškė Gincė. – Visiškai neturiu ką pasakyti.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

3 atsiliepimai į "Egmontas Bžeskas kaltina kitą „naująjį lietuvį”"

  1. Dina

    😥 aišku gaila, kad nebėra grupės „Naujujų lietuvių” bet gerai, kad bent jau vietoj jos susikūrė „tipo grupe” . Sekmės 😀

  2. kaulas

    debilas, ka tu supranti, tipo grupe juk be ginces, o bzeskas yra gaidys, nieko jo ten isdurt nemegino 👿

  3. sonata

    as labai dievinu bzeska ir tipo grupe 😛 😮 🙂 😀 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.