Braziliškame „Šok su žvaigžde!” išliko visos poros

LNK projekto „Šok su žvaigžde!” dalyviai ir žiūrovai penktadienio vakarą pasijuto tarsi Brazilijoje: filmavimo aikštelėje styrojo palmės, pūpsojo vaisių pintinės, geriančiųjų laukė egzotiški vaisių kokteiliai, o šokančiųjų – uždegantys sambos ritmai.

Karšta braziliška nuotaika išties užbūrė: nerimaujantiems dalyviams renginio pabaigoje buvo pranešta džiugi staigmena. Šįkart „Šok su žvaigžde!” nepaliko nei viena pora. Į kitą laidos turą pateko visos poros.

Nusiramino ne tik projekto dalyviai, bet ir žiūrovai. „Žiūrovus raminame, kad jų pinigėliai, išleisti balsavimui telefonu, tikrai niekur nedings, jie bus sumuojami prie kitos transliacijos skambučių”, – patikino laidos vedėja Edita Daniūtė.

Turnyrą šįkart pradėjo temperamentingosios sambos šokėjos su grupe „Bacardi Brazil šou”, pasidabinusios autentiškais Brazilijos karnavalo kostiumais.

Kiek vėliau vakaro kulminacija tapo tų pačių šokėjų parengtas pasirodymas su futbolo klubo „FBK Kaunas” legionieriais iš Brazilijos bei Argentinos. Vyrukų samba su plunksnuotomis, pusnuogėmis gražuolėmis užkaitino ne vieną.

Tačiau tai buvo tik svečiai, kuriems nereikia rungtis ir kovoti dėl išlikimo šou. Visai kitaip, nei dalyviams. Daugiausiai komisijos balų (30) šįkart gavo grupės „69 danguje” narė Karina Krysko ir jos partneris Saulius Skambinas. Jie savo pasirodymu sėkmingai tęsė egzotiškų rytų temą. Tik dviem taškais (28) nuo jų atsiliko „Mango” dainininkė Viktorija Perminaitė ir Andrius Butkus, žiūrovus perkėlę į Havajus.

Trečiąją vietą (26 balai) teisėjai skyrė dviem poroms: renginių organizatorei Kristinai Kaikarienei ir Tadui Ivašauskui bei projekto naujokams Leonardui Pobedonoscevui su Viktorija Kunauskaite.

Kristina su Tadu – elegantiška pora, kuriai geriau sekasi klasikiniai šokiai, tad šįkart gal ir neatrodė itin temperamentingi. Porai nepavyko įgyvendinti vieno originalaus sumanymo. Pasirodo, Kristinos samboje turėjo dalyvauti tikra beždžionėlė. Dar prieš savaitę renginių organizatorė sakė, kad atsigabens beždžionę, jei tik ji išmoksianti sambos žingsnelių. Gyvūnėlis nepavedė – šokį pramoko, tačiau Kristina buvo perspėta, kad jei padarėlį filmavimo metu kas nors išgąsdins, jis gali kąsti ir tapti neprognozuojamu. Teko atsisakyti pokšto.

Mažiausiai teisėjų balų (23) surinko vyriausias turnyro dalyvis verslininkas Vladimiras Romanovas su partnere Sandra Kniazevičiūte.

Žvaigždės ir šokėjai paruošė ir bendrą šokį – salsą. Juos treniravo šokių pramogų „Indance” vadovas tarptautinės klasės šokėjas Nedas Grigaliūnas, kuris šioje laidoje taip pat buvo ir teisėju.

Į Kėdainiuose vykusią „Šok su žvaigžde!” transliaciją atvyko Inga Paksaitė – Stumbrienė. Tiesa, šįkart ji šokius stebėjo iš salės, tačiau kitą kartą jau debiutuos kaip dalyvė.

Kita „Šok su žvaigžde!” transliacija – po dviejų savaičių, lapkričio 9 dieną, 19.10 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.