Į parduotuvę – mokėti mokesčių

Klaipėdiečiai neskuba mokesčių mokėti parduotuvėse. Galimybe be papildomų išlaidų „Maxima” prekybos centruose susimokėti už kai kurias telekomunikacijų paslaugas susigundo nedaug uostamiesčio gyventojų.

Klaipėdoje jau galima už bendrovės TEO LT paslaugas atsiskaityti be aptarnavimo mokesčio „Maxima” prekybos centruose, tačiau mūsų mieste šia paslauga naudojamasi rečiau, nei kituose šalies didmiesčiuose.

Žymiai aktyviau naujove naudojasi vilniečiai, šiauliečiai, panevėžiečiai.

„Nors paslauga teikiama dar tik porą savaičių, iki šiandien visoje šalyje ja spėjo pasinaudoti beveik 20 tūkstančių „Maxima” pirkėjų”, – „Klaipėdai” sakė bendrovės MAXIMA LT atstovė ryšiams su visuomene Viktorija Jakubauskaitė.

Anot jos, už TEO LT paslaugas pirkėjai gali atsiskaityti visose prekybos centrų „Maxima X”, „Maxima XX”, „Maxima XXX” kasose.

Norintieji tai padaryti, parduotuvės kasoje turi pateikti mokėjimo kvitą, kuris siunčiamas paštu kartu su sąskaita, arba pateikiamas telekomunikacijų bendrovės savitarnos svetainėje „Mano TEO” ir sumokėti nurodytą sumą.

Iki 2008-ųjų kovo pabaigos paslauga bus teikiama nemokamai.

Aktyviausiai šia paslauga kol kas naudojasi Vilniaus gyventojai – šiame mieste jau priimta beveik 6000 atsiskaitymų, kurių vertė siekia 240 tūkstančių litų.

Taip pat daug pirkėjų – beveik po 3000 – už TEO paslaugas „Maxima” parduotuvių kasose atsiskaitė Šiauliuose ir Panevėžyje.

Uostamiestyje ši paslauga nėra labai populiari.

„Gali būti, kad dar ne visi gyventojai gavo sąskaitas ir žinia apie galimybę atsiskaityti „Maxima” kasose dar ne taip plačiai pasklido”, – svarstė MAXIMA LT atstovai, tikėdamiesi, kad klaipėdiečiai taip pat atras naują patogų ir pigų mokesčių mokėjimo būdą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.