Bukmekeriai Lietuvos komandoms sėkmės nežada

Jau šiandien startuoja ilgai lauktas naujasis Eurolygos sezonas, kuriame varžysis ir dvi pajėgiausios Lietuvos komandos – Kauno „Žalgiris” bei Vilniaus „Lietuvos rytas”. Vis dėlto mūsiškiams lažybų bendrovės nežada gerų rezultatų.

Didžiausia Lietuvos lažybų bendrovė Eurolygos čempionu tituluoja Maskvos CSKA klubą, o prizines vietas skiria Atėnų „Panathinaikos” ir Madrido „Real” klubams.

Tuo tarpu Kauno „Žalgiriui” prognozuojama 13-oji vieta (koeficientas 1 prie 45), o Vilniaus „Lietuvos rytui” – 15-oji vieta (1 prie 50).

Anot didžiausios Lietuvos lažybų bendrovės, vilniečiai B grupėje turėtų užimti ketvirtąją vietą (kad laimės grupės pirmenybės koeficientas 1 prie 10) ir pateks į Top-16 varžybas, o kauniečiai A grupėje turėtų likti šeštoje pozicijoje (kad laimės grupės varžybas koeficientas 1 prie 20).

Vis dėlto Lietuvos lažybų benrovės, kaip jau tapo įprasta, savo ekipoms daro šiek tiek nuolaidų, o koeficientai būna sumažinti. Kritiškiau Lietuvos komandų galimybes vertina viena didžiausių Europos lažybų bendrovių „William Hill”.

Pasak šios bendrovės bukmekerių, Eurolygą laimės CSKA krepšininkai (1 prie 2,5), o prizines vietas iškovos Madrido „Real” (1 prie 2,75) ir „Panathinaikos” (1 prie 3,5).

„Lietuvos rytui” prognozuojama 11-oji vieta, skiriant koeficientą 1 prie 66, o „Žalgiriui” – tik šešioliktoji vieta, skiriant koeficientą 1 prie 250.

Anglų lažybų bendrovės nuomone, daug didesnį biudžetą nei pernai suformavusi Sopoto „Prokom trefl” ekipa Eurolygoje pasirodys ne geriau nei žalgiriečiai (septinioliktoji vieta, 1 prie 250).

Anot „William Hill” bukmekerių, „Žalgiris” grupės varžybose užims septintąją vietą (1 prie 80), o „Lietuvos rytas” – liks ketvirtas (1 prie 7).

Oficiali Eurolygos lažybų bendrovė „Sportingbet” šio sezono čempionų titulą kabina „Panathinaikos” krepšininkams (1 prie 2,3), antroje vietoje palieka CSKA ekipą – 1 prie 2,6, trečioje – „Real” klubas (1 prie 3).

„Lietuvos ryto” krepšininkams kartu su Milano „Armani Jeans” ir Romos „Lottomatica” komandomis prognozuojama 13 – 15 vietos (1 prie 80), o „Žalgiriui” kartu su Salonikų „Aris” – 18 – 19 vietos (1 prie 125).

Pasak „Sportingbet”, žalgiriečiai su Bolonijos „Virtus” ekipa grupės varžybose kausis dėl 6-osios vietos (1 prie 66), o vilniečiai savo grupėje turėtų likti ketvirti (1 prie 12).

Kitose Europos lažybų bendrovėse Lietuvos komandos prognozuojamos panašios pozicijos. Beveik visi bukmekeriai mano, jog „Lietuvos ryto” komanda nesunkiai pateks į Top-16 varžybas, o kauniečiai dėl šios vietos turės labai sunkiai kovoti.

Galima pastebėti, kad bukmekeriai labiausiai nesutaria dėl pirmųjų trijų pozicijų. Vienų nuomone pirmoji pozicija atiteks Maskvos CSKA krepšininkams, kitų – Atėnų „Panathinaikos. Yra ir tokių, kurie tikisi finale išvysti Madrido „Real” ekipą.

Kalbant apie šalių vertinimą, galima atkreipti dėmesį, jog dvi Graikijos komandos („Panathinaikos” ir Pirėjo „Olympiacos”) dažniausiai patenka į geriausių komandų šešetuką, o iš Ispanijos ekipų prasčiausiai vertinama Malagos „Unicaja”, kuriai prognozuojama iki 10 vietos. Kitoms ispanų ekipoms („Real”, „Barcelona” ir „Tau Ceramica”) žadamos aukštesnės pozicijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.