Natalija Zvonkė atsidūrė reanimacijoje

YVA lyderė N.Zvonkė ir jos partneris profesionalus šokėjas Linas Lukošiūnas – viena stipriausių LTV „Lietuvos šokių dešimtuko” porų. Deja, šokėjų karjera ant televizijos parketo baigėsi.

Pirmadienį „popso” princesė N.Zvonkė ėjo iš parduotuvės apsikrovusi žurnalais, paslydo, krito, per alkūnę lūžo ranka. Įtvarą teks nešioti 6 savaites.

Tuo traumos nesibaigė – mergina atsidūrė reanimacijoje, nes paaiškėjo, kad trūko plautis. „Man įkištas drenas, kuris palaiko orą plaučiuose. Tai be galo skausminga, – nusilpusiu balsu lėtai rinkdama žodžius antradienį pasakojo Natalija. – Net galvos negaliu pasukti. Drenas bus dar 2 dienas – kol užgis plautis.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

8 atsiliepimai į "Natalija Zvonkė atsidūrė reanimacijoje"

  1. andrius

    🙁

  2. monika

    natalija greiciau pasweik plizzzzz tu labai geraaaaaaa noriu tureti tokia mama

  3. Jolita

    Natalija kodel tau tai atsitiko o ne man.Man taip taves gaila sveik greiciau labai pasiilgau.As esu tavo gerbeja turiu visus tavo diskus.Labai noriu tureti gera mama kaip tu.Visi sako kad mano balsas panasus i tavo sveik greiciau.Kai sita suzinoja man nuredejo asaros nes man taves gaila.Jai tau blogiau atsitiks tu zinok kad as ir kiti tavo gerbejai tave myli mano teciui tu batiki kaip dainininke.Jam patinka daina Paukstelis tetis ja klauso kekviena diena.sssssvvvvvveeeeeeiiiiiikkkkk!!!!!! !!

  4. Jolita

    man patika dainuoti kaip ir tau. 😥

  5. Nastia

    Labas natalija as esu tawo gerbeja as swajoju ir gi buti dainininke as tawe labai ziaurej myliu man gaila kas tau acitiko as esu is wisagino man liudna del tawes sweik greiciau ir kurk naujas dainas man patiko tawo diskas Katyciu dainele labai fainas diskas myliuuuuu tawea Natalija ir gintare ir tawo sese kristina perduok jiems linkiu tau wisko geriausio sweik greiciau

  6. Jolita

    Labas Natalija cia ir vel as.Kaip gyveni?Kaip sekasi?Kaip sekasi kalbeti,vaikscioti?As suprantu tavo visas kancias,bet nenoriu tavo vietoj buti.As noriu paklausti taves:&#039&#039Ar tu skaitai mano ir mano drauges Nastes zinutes ka?As taip taves pasiilgau.Linkiu tau sveikatos,dziaugsmo ir neissiskirk su deividu savo vyru is bavarijos!!!

  7. as

    😀

  8. ,m

    🙂 😀 😉 🙁 😥 😮 😐 😳 8) 😕 😡 👿 😯 💡

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.