Vilniečių patogumui – papildomi autobusai Vėlinių ir Visų Šventųjų dienomis

Artėjant lapkričio 1 – ajai jau nuo šeštadienio, spalio 20 dienos, link Rokantiškių, Karveliškių bei Kairėnų kapinių važiuos daugiau maršrutinių autobusų. Šį savaitgalį į Rokantiškes važiuos 1 papildomas 37 maršruto autobusas.

Nuo spalio 20 iki lapkričio 5 dienos dabartinio 63 maršruto „Žvėrynas – Vydūno g. – Karveliškės” autobusai važiuos ir darbo dienomis. Papildomai, nuo spalio 22 d. iki lapkričio 5 d., į Karveliškių kapines keleivius veš 63 gr. maršruto „Žvėrynas – Pilaitės pr. – Karveliškės” autobusai, kuris važiuos naujuoju Pilaitės prospektu.

Ateinančią savaitę autobusų skaičius bus didinamas ir spalio 27-28 dieną bei lapkričio 1 – ąją į Rokantiškių kapines keleivius veš 13 papildomų 37 maršruto „Kalvarijų g. – Olandų g. – Rokantiškės”, o į Karveliškes – 12 papildomų 63 gr. maršruto „Žvėrynas – Pilaitės pr. – Karveliškės” autobusų.

Spalio 27-28 ir lapkričio 1 dienomis į Kairėnų kapines veš 38A maršruto „Antakalnis – Nemenčinės pl. – Kairėnų g. – Plytinės g.” autobusai.

38 maršruto ” Žirmūnai – Antakalnis – Dvarčionys – Šilėnai” autobusai švenčių dienomis važiuos darbo dienų trasa.

Kad ties Sudervės kapinėmis būtų mažiau transporto spūsčių, lapkričio 1 d., 7 maršruto „Lazdynai – Viršuliškės – Šiaurės miestelis” autobusai nuo Viršuliškių stotelės važiuos Laisvės prospektu, Buivydiškių, Ozo gatvėmis.

Lapkričio 1 dieną didinamas 2, 7, 16 ir 19 maršrutų troleibusų skaičius, kad dėl didelio keleivių srauto, gyventojams būtų patogiau persėsti į autobusus.

Autobusų ir troleibusų eismo tvarkaraščiai Vėlinių ir Visų Šventųjų dienomis jau pateikti internetinėje svetainėje www.vilniustransport.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.