„Schneider Electric“ įsigijo kompaniją „Pelco“

Elektros įrangos, jos komponentų, pramoninių automatinių įrenginių gamintoja ir tiekėja kompanija „Schneider Electric” pasirašė sutartį dėl lyderės pozicijas vaizdo apsaugos sistemų kūrimo, gamybos ir dizaino srityje užimančios kompanijos „Pelco” įsigijimo.
Įsigydama šią kompaniją „Schneider Electric” ženkliai padidins savo pastatų automatizacijos sprendimų, tokių kaip energijos ir šildymo, ventiliacijos ir oro kondicionavimo sistemų (HVAC) kontrolės, elektros saugos bei priešgaisrinės apsaugos sistemų pasiūlą. Naujos investicijos taip pat prisidės prie kompanijos integruotų sprendimų kūrimo.
„Įsigydama „Pelco” „Schneider Electric” sustiprino savo pozicijas elektros įrangos ir jos komponentų bei pramoninių automatinių įrenginių rinkoje. Šis strateginis kompanijos žingsnis leis išplėsti „Schneider Electric” siūlomų specializuotų ir integruotų sprendimų spektrą. Tai pajus ir mūsų kompanijos klientai Lietuvoje. Jiems galėsime pasiūlyti naujus vaizdo apsaugos produktus, kurių paklausa augant ekonomikai ir plečiantis verslui Lietuvoje didėja,” – sakė Aleksandr Ovčiarov, „Schneider Electric Lietuva” generalinis direktorius.
„Schneider Electric” įsigijo visą kompanijos „Pelco” akcijų paketą už 1,542 mlrd. JAV dolerių (3,75 mlrd. Lt).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.