Užregistravus santuoka jaunoji išgabenta į policijos komisariatą

Trečiadienį Pravieniškių 3-iųjų pataisos namų pareigūnai sugadino šventinę ką tik susituokusios jaunavedžių poros nuotaiką. Užuot dvi paras džiaugęsi vienas kitu jaunieji buvo priversti išsiskirti. Nuteistasis grįžo į savo bendrabutį, o jaunąją išsigabeno policijos pareigūnai. Kartu – ir daiktinį įrodymą – alkoholio kokteilį sulčių pake.
Spalio 17-oji Pravieniškių kalinimo įstaigose šiemet – neeilinė. Pravieniškių 3-iuosiuose pataisos namuose „atšoktos” net ketverios vestuvės. Būtent tiek santuokų šioje įstaigoje užregistravo iš Kaišiadorių atvykusi Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja.
Tradiciškai po oficialios ceremonijos jaunieji gauna atskirą kambarį ilgalaikiam (iki dviejų parų) pasimatymui. Trims poroms pasisekė, ketvirtajai „vestuvinę naktį” pareigūnai nukėlė.
Tuokėsi tą dieną iš Lentvario (Trakų r.) atvykusi 19 metų Jevgenija Koniušanec ir nuteistasis 27 metų Dinis Vaitechovičius. Po ceremonijos įstaigos direktoriaus pavaduotojo kabinete jaunavedžiai turėjo būti palydėti į ilgalaikių pasimatymų kambarį. Tačiau prieš tai viešnios laukė neišvengiam procedūra – pareigūnės atliko ir lentvarietės asmens, ir jos atsivežtų daiktų apžiūrą.
Kokios vestuvės be svaigalų? Būtent jų ir buvo aptikta vieno litro talpos sulčių „Persikų nektaras” tetrapake. Jį atplėšus dvelktelėjo alkoholio kvapas. Pareigūnai įtaria, kad pake būta iš anksto paruošto stiproko kokteilio – sulčių ir degtinės ar spirito mišinio.
Geros nuotaikos nepraradusi J. Koniušanec pataisos įstaigos pareigūnams prisipažino, kad perduoti svaigiųjų sulčių paką prašę jaunojo bičiuliai. Jaunoji tvirtino, neva jiedu su D. Vaitechovičium turį trejų metų sūnų. Lentvarietę išsigabeno policijos pareigūnai.
Du kartus teistas Lentvario gyventojas D. Vaitechovičius šį sykį už grotų atsidūrė dėl nužudymo. Vilniaus apygardos teismo jam skirta dvylikos metų laisvės atėmimo bausmė turėtų baigtis 2017-ųjų balandį.
Pareigūnai sako, kad atvejai, kai tuoktis atvykstančios moterys atsigabena kvaišalų ar svaigalų, nėra jau tokie reti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.