„Vienišoje žvaigždėje” merginoms teko rinktis: Milano ar Aras Vėberis?

Kas gali būti geriau už vienišą žvaigždę? Dvi vienišos žvaigždės! „Tango TV” pasimatymų šou dalyvės gerokai sutriko, žaidimo pradžioje išvydusios ne vieną, o net du žavingus Lietuvos šou verslo vyrus. Vos prasidėjus filmavimams penkios merginos susitiko ir su seksualiuoju dainininku Vaidotu Valiukevičiumi-Milano, ir su pramogų verslo atstovu Aru Vėberiu. Kuris iš dviejų žavingų vyrų bus toji vieniša žvaigždė? Dilema užklupo merginas nuo pirmosios minutės. O ją išspręsti ryžosi ir į pasimatymus su žavingomis merginomis leidosi Lietuvos popscenos atlikėjas Milano.
Simona iš Vilniaus studijuoja džiazo vokalą. Ji mėgsta teatrą, parodas, Rytų kultūrą. Vos išvydusi Milano, Simona nuraudo: „Jis labai gražus”.
Kristina iš Trakų rajono – diplomuota pedagogė, tačiau kuo šiuo metu užsiima gyvenime, neatskleidžia.
„Tegu pati žvaigždė ir susižino, jei jam įdomu”, – koketiškai kalba mergina.
Moksleivė Karolina trokšta tapti aktore. Optimizmas – pagrindinis jos bruožas: „Visada stengiuosi išlikti puikios nuotaikos ir gerai nusiteikusi, tuo trokštu užkrėsti ir kitus”.
Viktorija iš Vilniaus sako, kad jai nusibodo būti vienišai, o susidraugauti ne tik su žaviu, bet ir žinomu žmogumi būtų didelis gyvenimo nuotykis.
Roberta iš Radviliškio – šokėja, ji tikisi, kad jos ištobulintas kūnas ir lankstumas padarys didelį įspūdį vienišai žvaigždei.
Per savaitę, praleistą su Milano, merginos sužinojo, kad jis – tikras sveikuolis, valgytis „teisingą” maistą ir nemažai laiko praleidžiantis sporto salėje. Vietoj šampano taurės Milano merginas kvietė pakelti natūralių sulčių stiklinę. Jis taip pat nusivedė merginas į sporto klubą, kuriame elgėsi kaip griežtas treneris ir negailėjo merginoms fizinių užduočių. Šios po dienos, praleistos tarp treniruoklių, spaudė pavargusias šypsenas ir negailėjo komplimentų sportiškajam Milano.
Dainininkui taip pat teko atsidurti merginų užduočių taikiklyje. Jis turėjo laikraštyje išspausdintas žinutes padainuoti kaip operos arijas. Milano, saugančiam tobulą figūrą, merginos paruošė ir nemenką išbandymą – jam teko suvalgyti visą lėkštę makaronų, nors vieniša žvaigždė jų labai nemėgsta. Žavusis dainininkas su merginoms taip pat važinėjosi velomobiliu ir tikrino jų žinias apie Vilnių.
„Tango TV” pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” savaitė su Vaidotu Valiukevičiumi-Milano nebuvo tokia rami ir idiliška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Šou rengėjai atskleidžia, kad tarp šou dalyvių įvyko netikėta rokiruotė, iš žaidimo dėl kol kas neatskleidžiamų priežasčių pasitraukus vienai dalyvei. Kas nutiko? Ar iš pažiūros ramus ir mandagus Milano subegėjo išvesti iš pusiausvyros merginas?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.