I lyga: artėja pabaiga

Šeštadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I-osios lygos 25-ojo turo rungtynėse Klaipėdos „Glestum” iškovojo pirmąją pergalę, o Gargždų „Banga” vėl iškovojo vieną tašką.

Paskutines rungtynes namuose šį sezoną žaidusi „Glestum” užvakar 4:1 (0:1) nugalėjo Tauragės „Tauras ir Erra” futbolininkus.

Daugiausiai įvarčių į savo vartus praleidžianti turnyro svečių ekipa šįkart pasižymėjo pirmoji – 33 minutę tauragiškis Andrius Bendikas išvedė saviškius į priekį. Pirmąjį įvartį aikštės šeimininkams pavyko pelnyti 62 minutę – rezultatą išlygino Giedrius Zaniauskas, o po šiek tiek daugiau nei 20 minučių dėl mačo baigties abejonių jau nekilo. Dar tris įvarčius per šį laiką pelnė Andrejus Konovalovas (70 min.), 73 min. 11 m baudinį realizavo Marius Stoukus, o 85 min. antrąjį įvartį pelnė G. Zaniauskas.

„Glestum” po šių rungtynių su 21 tašku lieka 10 vietoje – dėl geresnio įvarčių santykio tiek pat taškų turinti Ukmergės „Vilkmergė” yra pozicija aukščiau.

Antrajame tunryro etape pergalės nepavyksta iškovoti „Bangai” – ji antrąsias iš eilės rungtynes baigė lygiosiomis, šįkart išvykoje garbingai 0:0 sužaidusi su antrojoje vietoje esančia Alytaus „Alyčio” komanda. Gargždų komanda su 36 taškais lieka 6 pozicijoje ir dar gali pakilti ne aukščiau nei į 5-ąją vietą, kurioje šiuo metu yra Jonavos „Lietava” (39 tšk.).

Iki LFF I lygos sezono pabaigos liko du turai. Kitas rungtynes „Glestum” ir „Banga” žais ateinantį šeštadienį. Klaipėdiečiai išvykoje susitiks su „Anykščiais”, o gargždiškiai savame stadione priims Pakruojo „Kruojos” futbolininkus.

Kiti 25 turo rezultatai: „Kauno jėgeriai” – „Anykščiai” 4:1 (2:0), Ukmergės „Vilkmergė” – Kauno „LKKA ir Teledema” 0:7 (0:3), Kėdainių „Nevėžis” – Kauno „Rodiklis” 0:0, Pakruojo „Kruoja” – Jonavos „Lietava” (Jonava) 1:0 (1:0).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.