Vilkaviškyje juoksis visa Lietuva

Spalio 21 dieną Vilkaviškyje vyks 14-oji respublikinė humoro šventė JUOKIS-2007. Čia dviejuose koncertuose, kurių pradžia 13 val. ir 17 val., naujas programas rodys 12 geriausių humoro grupių ir estrados teatrų iš visų Lietuvos regionų.
Pristatome linksmuosius svečius.
13 val. koncertą pradės šeimininkai – Vilkaviškio kultūros centro humoro grupė „Dagys” (vad. Daiva Kasulaitienė). Jie tikins, kad „Gyvenimas – tai didelis šou”. Suvalkiečių garbę ir „Jaunieji ūkininkai” iš Marijampolės profesinio rengimo centro (vad. Ona Mačiulienė). Jaunatviškasis kolektyvas žadės – „Bus mano tvarka”. Aukštaitijai atstovaus daugkartiniai „Juokio” laureatai: „Sprandžina” iš Šeduvos (vad. Izolina Stanulienė), kurie rodys programą „Lygis”,o „Bobų radijas” iš Kėdainių r. Surviliškio (vad. Erlanda Turskienė) kvies pažiūrėti naują serialą „Nusivylusios namų šeimininkės”.
Tolimiausi svečiai – žemaičiai. Iš Telšių rajono Nevarėnų miestelio atvyksta net du puikūs kolektyvai. Tai „Kanapis” (vad. Albinas Šmukšta) ir „Barboros” (vad. Raimonda Padolskienė). Kanapiniai atidarys „Netradicinį sveikatingumo centrą”, kur jūsų lauks ekstrasencai, burtininkai ir egzorcistai, o Barboros taps „Velnių nuotakos”.
17 val. koncerte suvalkiečių garbę gins ” 02 ” iš Vilkaviškio policijos komisariato (vad. Jonas Paspirgėlis) programoje „Kur žiūri policija” žvelgs ne tik į save, bet į amžinus pažeidėjus. „Šakės” iš Šakių (vad. Laima Kajokaitė-Balčiūnienė) programoje „Laiptinė” ironiškai žvelgs į kaimynų tarpusavio santykius. Dzūkams atstovaus garsusis estrados teatras „Sprigtas” iš Alytaus rajono (vad. Irena ir Juozas Abromavičiai) ir „Vankiškių mergelės” iš Vankiškių (vad. Janina Paršeliūnienė). Sprigtiečiai švenčiantys 55-ąjį veiklos jubiliejų žiūrovams seks „Blondinių pasakas”, o Vankiškių mergelės sarkastiškai liudys „Neturi parako nešauk!”.
Du spalvingi estrados teatrai atvyks iš Aukštaitijos – „Vilties žibintas” iš Kaišiadorių (vad. Irena Kazakevičienė) ir „Skruzdėlynas” iš Molėtų (vad. Janina Vyšniauskienė). Kaišiadoriečių programoje „Meilės kibirkštys” vaidins, dainuos, šoks per 20 talentingų atlikėjų, o molėtiškių muzikiniame realybės šou „Trys mylimos-2”, Merūno, Radži ir kitų žvaigždūnų dainas atliks garsiosios Žemaitės komedijos personažai.
Šventės atidaryme dalyvaus vaikų humoro grupė „Dagiukas” iš Vilkaviškio kultūros centro (vad. Daiva Kasulaitienė). Koncerto programas paįvairins svečiai iš Vilniaus: estrados artistas Raimundas Jovaiša ir humoristai Regimantas Kaškauskas bei poetas Kajetonas Blūdas Sereikiškis. Koncertus ves aktorius Vaidas Kvedaras iš Klaipėdos.
Juoko bus ne tik daug, bet ir įvairaus. Jo amplitudė svyruos nuo švelnios ironijos iki graudaus sarkazmo. Vieni kolektyvai pašieps socialines ir politines negeroves, kiti ironiškai žvelgs amžinąsias žmogaus ydas ir silpnybes, treti kvies tiesiog smagiai pramogai. Kaip niekad gausu bus muzikinių parodijų
Ir dieną, ir vakare žiūrovai juoksis daugiau nei 2 valandas. Žiūrovų, pabuvojusių abiejuose koncertuose, laukia prizai.
Respublikinė humoro šventė „Juokis” Vilkaviškyje rengiama pirmą kartą. Bet tikime, kad ne paskutinį – kad gausi publika karštais plojimais paliudys, jog suvalkiečiai yra ne tik taupūs, bet ir linksmi žmonės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.