Eurolygos startas per TV3 ir „Tango TV” – jau spalio 22 dieną!

Net penkerios geriausių Europos krepšinio sporto klubų rungtynės per savaitę – tokį įspūdingą Eurolygos startą žiūrovams jau nuo spalio 22 dienos pristatys TV3 ir „Tango TV” televizijos. Ypač smagią naujieną skelbia TV3 – krepšinio mėgėjai šiuo kanalu galės stebėti abiejų Senojo žemyno turnyre besirungiančių lietuviškų komandų – ir Vilniaus „Lietuvos ryto”, ir Kauno „Žalgirio” – rungtynes. Tuo tarpu „Tango TV” rodys įdomiausias užsienio klubų kovas, kuriose žaidžia Lietuvos krepšinio žvaigždės.
„Artėjantis sezonas prestižiškiausiame Europos klubinio krepšinio turnyre bus antras kartas, kai jame kausis abi stipriausios Lietuvos komandos. Nuo pirmojo dublio praėjo taip mažai laiko, kad niekas turbūt dar nepamiršo, kaip mūsų klubai diktavo krepšinio madas Europoje reguliariojo sezono metu, o visažiniai ekspertai kraipė galvas žiūrėdami, kai naujuosius metus ir „Žalgiris”, ir „Lietuvos rytas” pasitiko savo grupių viršūnėse. Po to Senojo žemyno grandai apkarpė išaugusius mūsų vilčių sparnus, bet jiems niekada nepavyks sugniuždyti ambicijų, o pagarba kalbant apie Lietuvos komandas išlieka ne dėl to, kad mandagiai kalbėti apie varžovus yra gero tono ženklas”, – teigia TV3 Sporto žinių vedėjas ir sporto komentatorius Robertas Petrauskas.
Intensyviam Eurolygos sezonui besiruošiantis R. Petrauskas įsitikinęs, kad dar neprasidėjus šio turnyro kovoms Lietuva turi kuo didžiuotis – nors esame maža valstybė, susikauti su pačiais geriausiais delegavome net du klubus. O prognozes jis siūlo palikti aiškiaregiams ir laukti karštų ir įdomių rungtynių.
„Lietuviškas” kovas per TV3, užsienio klubų susitikimus per „Tango TV”, taip pat ir per Viasat Sport 3 bus galima stebėti net keturiolika savaičių.
„Mūsų – krepšinio sirgalių – grafikas aiškus: trečiadienio ir ketvirtadienio vakarai suplanuoti ir laisvi lieka nebent tie, kurie įsiterps į Kalėdų savaitę”, – šypsosi netrukus dešimtmetį komentatoriaus kėdėje švęsiantis R. Petrauskas.
TV3 krepšinio aistruoliams kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį taip pat pristatys net tris specialias Eurolygos apžvalgas. Per TV3 Žinias 18.45 val. žiūrovai sužinos, kaip lietuvių komandoms sekasi ruoštis artėjančioms kovoms, o per didžiąsias rungtynių pertraukas ir po rungtynių bus galima išgirsti ir pamatyti karščiausias naujienas, krepšininkų ir trenerių įspūdžius ir nuotaikas tiesiai iš krepšinio aikštelės ir Lietuvoje, ir užsienyje. Apžvalgas rengs R. Petrauskas, TV3 Sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė, o naujienas iš krepšinio aikštelės praneš lietuvių krepšinio komandas lydėsiantys žurnalistai. Rungtynes per „Tango TV” komentuos prieš dvejus metus TV3 organizuotą konkursą „Komentatorių mūšis” laimėjęs Giedrius Kubilius.

Eurolygos sezonas startuoja jau priešpaskutinę spalio savaitę:

Spalio 22 dieną, pirmadienį, 21.15 val. per „Tango TV” – atidarymo rungtynės: Sopoto „Prokom Trefil” ir Maskvos CSKA susitikimas;
Spalio 24 dieną, trečiadienį, 21.30 val. per TV3 – Kauno „Žalgiris” stos į kovą su Bolonijos „Virtus Vidi Vici”, o 20.45 val. per „Tango TV” – Atėnų „Panathinaikos” ir Romos „Lottomotica” rungtynės;
Spalio 25 dieną, ketvirtadienį, 21.30 val. per TV3 „Lietuvos Rytas” mes pirštinę kitam Italijos klubui – Milano „Armani Jeans”, o 21.00 val. „Tango TV” transliuos Stambulo „Fenerbahce Ulker” ir Madrido „Realo” susitikimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.