Masė sumaišties

Sumaištį mums primeta ir didina, regis, koordinuotai.

Kuo daugiau bordelio!

Atbogino Viktorą. Gelbėtojo aura iš pirtelės tebesmilksta, tai ir partiją dar verta prilaikyti. Pravers.

Nubogino Rolandą teisybės ieškoti. Tai reiškia, kad mestelėjo sočiai ir pinigų. Yra mat ir Amerikoj almaksų, tik mokėk. – Iš savo kuklaus verslo? – Nebijok, padėsim. Svarbu parsivežti kieno nors pritarimą, kad nuskriaustas, tai Lietuvoj suveiks. Kankinys, matote, net ir ten suprato. Kalbėkim rožinį. Žemaitiškai, kad nedori lietuviai išsišoktų prieš patį Dievą.

Dėl Gintaro turėtų būti sutarta. Senatį pripažins, turto neatims, tai galima ir į politiką eiti. Nekalbėti prokurorams ko nereikia – pažadėta suderėta. O ką reikia? Tą pamatysim. Pasakų šaly bet ką, nors ir apvogtų indėlininkų partiją steik. Pensininkų partiją jau įsteigė žinia kas.

O autonomininkų mums pažadėta iš visų pusių. Dar ką nors nuveikdavom užsienio politikoj, tai dabar purtykim diplomatus. Korupcijos šešėlis tik šast ir vėl netoli Vyriausybės. Svarbu, kad iš Lenkijos. Dar turim progų susidirbti energetikoj – pavyzdžiui, atsimesti nuo Odesos-Brodų-Gdansko vamzdyno projekto realaus finansavimo, atidėlioti ir laidoti elektros tiltą su Švedija ir kt.

Kremliaus mąstytojas ir patarėjas A.Duginas jau seniai storoje knygoje rašė, kad pirmiausioji Rusijos užsienio politikos užduotis – sukiršinti Lietuvą su Lenkija. Matyt, atėjo laikas, tik spėk registruoti veiksmus. Nuo Berznyko kapinių iki Jeruzalės mokyklos. O pasirodo, kad ir dėl A-jėgainės pernelyg žaidėm lietuviškus šlėktas. Niekur nesidės kaimynai, priims mūsų sąlygas! Gal kas premjerą netyčia taip pamokė. Laimė, prezidentas gelbsti.

Dabar išgarsėjom „nespėję” parengti dokumentų elektros tilto sutarčiai. Įdomu, ar lėks nespėjančių valdininkų galvos? Užtat gerai, kad suspėjom ir prancūzus pavaryti. Neliksim vieni, nes motina Rusija visada priglaus, paguos. Turim ir partiją, kuri šiuo klausimu mielai patarpininkaus. Iš kitos lyg ir partijos skamba patriotiniai siūlymai teikti Lietuvos pilietybę bet kam ir neribotai. Pakeitus Konstituciją liktų tik perimti Vyriausybę. Naujoji galėtų mikliai pakeisti visuomenę bet kuo ir neribotai.

O svarbiausia, broliai, kad visa tai – tik pradžia. Rinkimai kitąmet kad tik nebūtų pabaiga. Taip suplanuota, galit neabejoti. Liaudies seimas, ir Lietuva krito.

Ar pritariam?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Nuomonė su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.