„Ištikimybės testo” vedėja pažįsta neištikimybės skonį

„Apie neištikimybę žinau viską”, – teigia jau lapkritį per „Tango TV” startuosiančio projekto „Ištikimybės testas” vedėja Agnė Zacharevičienė.
28-erių rinkodaros bei dietologijos specialistė iš arti pažįsta neištikimybės skonį. Mylimas svetimšalis, su kuriuo ji norėjo susieti savo gyvenimą, taip ir nenuvedė jos prie altoriaus. Visiškai atsitiktinai Agnė sužinojo, kad jis savo meile dalijasi su dar viena moterimi. Treji metai liūdesio ir vienatvės – kaina, kurią jauna moteris sumokėjo už neištikimybės pamoką.
„Vienas neištikimybės atvejis nėra taisyklė – tai galima atleisti, tačiau du – tai jau tradicija, kuri nesikeis. Sava patirtis visada padeda kitaip pažvelgti į dviejų žmonių santykius, nes gyvenimas yra nenuspėjamas ir kupinas įvairiausių vingių”, – sako šiuo metu laimingai ištekėjusi ir trejų metų sūnelį auginanti mama.
Po išsiskyrimo Agnė pradėjo reklamos modelio karjerą, pasinėrė į nardymą ir slidinėjimą bei atrado savo stichiją – Lotynų Amerikos šokius.
„Skaudi draugo išdavystė man buvo pirmas žingsnis į kitą gyvenimą – aš sėkmingai baigiau mokslus, išbandžiau save keliose rinkodaros srityse, ateityje manęs laukia dar daug neįgyvendintų svajonių. Žinoma, ne visada buvo lengva, tačiau dabar galiu patvirtinti, kad neištikimybės sukeltas skausmas praeina, o karti tiesa vis dėlto yra geriau už saldžią svajonę. Tikiuosi, kad naujojo „Tango TV” šou herojai ne tik patvirtins, o ir išsklaidys savo abejones dėl mylimo žmogaus”, – sako žavioji juodaplaukė.

„Ištikimybės testas” su Agne Zacharevičiene – jau nuo lapkričio per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.