„Vieniša žvaigždė”: merginos apsinuogino prieš Pripso objektyvą!

Fotomenininkas Pripsas, kurio fotoaparato objektyvui neatsispiria ir apsinuogina daugybė merginų, savo modelių sarašą papildė ir „Tango TV” pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” dalyvėmis. Kelios žaidime dalyvaujančios merginos, išvydusios įžymybę, nedvejodamos sutiko atsiduoti kūrybingai menininko akiai, net nesirūpindamos, kad jas išvys visa Lietuva, jų mamos, močiutės ir kiti giminaičiai.
Garsėjantis nesuskaičiuojama gausybe meilės nuotykių ir vadinamas užkietėjusiu lovelasu, Pripsas jau nuo šiandien, spalio 8-osios, užkariaus „Tango TV” televizijos žiūrovų vakarus – kasdien 21.30 val. jie galės stebėti, kaip Pripsui sekasi dėmesį dalinti net penkioms merginoms.
Žvaigždė teigė ieškantis linksmybių ir nevulgarių, manekenės sudėjimo merginų. Pripsas išdavė paslaptį, kad patikusi mergina galėtų tapti jo modeliu, o galbūt ir filmo, kurį fotomenininkas ruošiasi kurti, aktore. Charizmatiško ir žavingo vyro prabangioje užmiesčio viloje laukė neeilinis žavių ir erotiškų merginų kokteilis.
Raudonplaukė Reda – vieno populiaraus pažinčių tinklalapio mergina. Ji net neslepia, kad jai patinka tik gražūs vyrai, taigi išvydusi Pripsą, dalyvė iš karto ėmė jį vilioti.
Verslo vadybos studentė Anželika iš Elektrėnų iš karto prisipažino, kad nemėgsta pralaimėti. Pergalę nuo pat pirmos minutės Anželikai turėjo garantuoti ypatinga dovana, skirta Pripsui. Kokia ji? Paaiškės jau netrukus.
Kaunietė Vaida, išvydusi Pripsą, prisipažino, jog jis yra jai vyro idealas! O turizmo mokslus kremtanti Nijolė iš Vilniaus prisipažino, kad mėgstamiausias jos pomėgis – maivytis prieš veidrodį ir vaikščioti į naktinius klubus. Būsimoji teisininkė Iveta mėgsta dainuoti ir automobilių sportą. Ji taip pat vadina save reklamų mergaite, mat įvairiuose vakarėliuose reklamuoja vieną žinomą energetinį gėrimą.
Pripsas su merginomis važinėjosi kartingais, išmėgino jų stiliaus pojūtį paprašęs padėti išrinkti akinius nuo saulės, šoko aistringus šokius ir, žinoma, jas fotografavo. Apsinuoginti išdrįsusios merginos pozavo apsikabinusios burbuliuojančioje sukūrinėje vonioje. Erotikos netrūko visą pasimatymų šou savaitę – seksualios žaidimo dalyvės tik ir taikėsi suvilioti įžymųjį fotomenininką.

Ar merginos pataikė į taikinį? Ar Pripsas televizijoje iš tiesų ieškojo kaip tik be galo drąsios ir iššūkius mėgstančios merginos? O gal fotomenininkas, prieš šou prisipažinęs, kad jam nepatinka vulgarios moterys, „Vienišoje žvaigždėje” išsirinko kuklesnę dalyvę?

Stebėkite pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” – kiekvieną darbo dieną, 21.30 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.