Palangos komanda kviečia S.Štombergą

Prie Nacionalinėje krepšinio lygoje startavusios Palangos komandos „Naglis – Adakris” prisidės ir legendinis Lietuvos krepšininkas Saulius Štombergas.

Sportininkas kartu su broliu Valdu atvyko susipažinti su kurorto ekipos nariais. Jie liko stebėti ir penktadienį vykusių rungtynių tarp Palangos „Naglio – Adakrio” ir Jonavos „SK Dextera”.

Anot kurorto ekipos trenerių, šios varžybos turėjo nulemti legendinio šalies krepšininko apsisprendimą.

„Turime didelių planų. Jei S.Štombergas žais mūsų komandoje, viskas bus gerai. Laukiame jo sprendimo”, – sakė vyriausiasis Palangos komandos „Naglis – Adakris” treneris Stepas Žilys.

Pats S.Štombergas nepaneigė, jog prisidės prie kurorto ekipos.

„Galėsiu ateiti ir padėti sužaisti kokias rungtynes”, – tvirtino krepšininkas.

Komandos „Naglis – Adakris” treneriai neatmeta galimybės, kad prie jos prisijungs ir dar vienas legendinis Lietuvos krepšininkas Gintaras Einikis, šiuo metu gyvenantis Klaipėdoje.Didžioji dalis kurorto komandos „Naglis – Adakris” narių – palangiškiai. Joje žaidžia ir Plungėje, Klaipėdoje gyvenantys sportininkai. Palangos garbę gina ir du juodaodžiai amerikiečiai.

„Dalis mūsų komandos narių – jauni ir nepatyrę. Jie turės ko pasimokyti iš subrendusių, profesionalių krepšininkų”, – teigė S.Žilys.

Komandos vadovas Regimantas Juška apie tai, kad kurorto ekipa žais profesionalioje krepšinio lygoje, kalbėjo ir su savo auklėtiniu šventojiškiu Atėnų komandoje „Olympiakos” žaidžiančiu Renaldu Seibučiu.

„Jis džiaugėsi tokiu pasiekimu ir pažadėjo sužaisti už „Naglį – Adakrį”, – šypsojosi R.Juška.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.