„Marseille” atsidūrė iškritimo zonoje

Šeštadienį Prancūzijos „Ligue 1” pirmenybėse vyko septynerios 10-ojo turo kovos. Dar du mačai bus žaidžiami vėlų sekmadienio vakarą.

Po sekmingo pasirodymo UEFA Čempionų Lygoje, kuomet išvykoje minimaliu rezultatu 0-1 buvo įveiktas garsusis Anglų „Liverpool” klubas, dar vieną nesėkmę nacionaliniame čempionate šį savaitgalį patyrė ir į iškritimo zoną nukrito „Marseille” klubas. Pagal finanasines galimybes antraja ekipa po čempionų „Lyon” laikomas Marselio klubas šį kartą išvykoje susitiko su „Saint-Etienne” ekipa ir po paskutinę rungtynių minutę praleisto įvarčio apmaudžiai nusileido šiai rezultatu 1-0. Pergalingą įvartį aikštės šeimininkams pelnė Geoffrey Dernis. Verta paminėti, jog nuo 87-osios rungtynių minutės „Marseille” futbolininkai buvo priversti žaisti dešimtyje, kadangi už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas ekipos gynėjas Taye Taiwo.

Į 5-ąją vietą po šio turo pakilo „Rennes” klubas, išvykoje 1-3 įveikęs dar vieną nesėkmingą sezoną išgyvenančius „P.S.G” futbolininkus. „Renne” į priekį 18-ąją minutę išvedė Jerome Leroyus ir nors 60-ąją minutę Marcos Ceara buvo pavykę išliginti rezultatą, vis tik Reno ekipos žaidėjai įrodė savo pranašumą dėka Jimmy Briando ir Sylvaino Wiltordo įvarčių.

Dar vieną, jau ketvirtąją pergalę šį sezoną iškovojo po keletos metų pertraukos į aukščiausiąjį Prancūzijos futbolo divizioną sugrįžęs „Strasbourg” klubas, išvykoje 1-2 palaužęs absoliutų lygos autsaiderį „Mezt” klubą. Įvarčius nugalėtojams atitinkamai 42-ąją ir 49-ąją minutėmis pelnė Ericas Moulougui bei Wasonas Cuesta, o paguodos įvartį „Metz” gretose 63-ąją minutę įmušė Julienas Francois.

Po truputi vis geresnį žaidimą demonstruoti pradeda ir tragiškai sezoną pradėjęs „Lens” klubas, šiame ture 2-0 įveikęs „Auxerre” ekipą ir iškovojęs antrąją sezono pergalę. Pirmąjį įvartį į svečių vartus 22-ąją minutę nuo 11-os metrų žymos pelnė buvęs „Auxerre” atakų lyderis Luigi Pierroni, o galutinį tašką rungtynėse 79-ąją minutę padėjo Kaderas Mangane.

10-ojo turo rezultatai

„Saint-Etienne” 1 – 0 „Marseille”

90` [1 – 0] Goffrey Dernis

87` Taye Taiwo („Marseille”) pašalintas iš aikštės

„PSG” 1 – 3 „Rennes”

18` [0 – 1] Jerome Leroy

60` [1 – 1] Marcos Ceara

77` [1 – 2] Jimmy Briant

84` [1 – 3] Sylvain Wiltord

„Metz” 1 – 2 „Strasbourg”

43` [0 – 1] Eric Mouloungui

49` [0 – 2] Wason Cuesta

63` [1 – 2] Julien Francois

„Lens” 2 – 0 „Auxerre”

22` [1 – 0] Luigi Pierroni (iš 11m.)

79` [2 – 0] Kader Mangane

„Le Mans” 2 – 0 „Nice”

31` [1 – 0] Tulio de Melo

60` [2 – 0] Daisuke Matsui

„Lille” 3 – 0 „Valenciennes”

3` [1 – 0] Patrick Kluivert (iš 11m.)

44` [2 – 0] Stefan Lichtsteiner

64` [3 – 0] Nicolas Plestan

„Lorient” 0 – 0 „Caen”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.