Praeiviai priversti klampoti

Rudens lietui pradėjus merkti gatves, remontuojami šaligatviai tapo neišbrendamais purvo klanais. Jais gyventojai priversti kasdien klampoti.

Žadėjo tiesti grindinį

Blogiausia padėtis yra jau nuo pavasario remontuojamoje Tiltų gatvėje. Joje statybos įmonė „Klaipėdos keliai” neįrengė tinkamų takelių. Žmonėms tenka bristi per purvą ir net akmenis. Važiuoti dviračiu ar stumti vaikišką vežimėlį apskritai neįmanoma.

Rekonstruojančios įmonės gamybos direktorius Algirdas Paulauskas sakė, kad per savaitgalį darbininkai stengsis sutvarkyti visą Tiltų gatvės grindinį.

„Šaligatvius užpylėme skalda, kad nesusidarytų purvo klanai. Šį savaitgalį planuojama visiškai nutiesti grindinį, kuriuo ir galės vaikščioti žmonės”, – teigė A.Paulauskas.

Dėl vaikiškų vežimėlių ir dviračių A.Paulauskas patarė apvažiuoti remontuojamą vietą kitomis gatvelėmis.

Per brangiai kainuos

Šiuo metu remontuojama dalis Taikos prospekto šaligatvio nuo Debreceno gatvės iki „Eglės” autobusų stotelės. Ten žmonės gali rinktis arba eiti per purvą, arba keliu, kuriuo važinėja automobiliai.

Savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėja Violeta Staskonienė prašė suprasti, kad šaligatvių remontas ir taip kainavo apie tris milijonus litų, o takelių tiesimas atsieitų dar daugiau.

„Tai laikinas dalykas. Spalį šis nedidelis šaligatvio ruožas jau turi būti užbaigtas. Todėl gyventojai gali apeiti ir aplinkui. Medinių takelių tiesimas kainuotų nemažus pinigus”, – kalbėjo V.Staskonienė.

Eina nešvariais batais

Nauja danga tiesiama ir M.Mažvydo alėja. Klaipėdiečiams sudėtinga švariais batais pereiti tvarkomą aikštę.

Ją, kaip ir Tiltų gatvę, remontuoja „Klaipėdos keliai”. Šios įmonės gamybos direktorius A.Paulauskas aiškino, kad aikštė yra plati, ją tikrai nėra problemų pereiti. „M.Mažvydo aikštėje žmonėms yra įrengti takeliai”, – tvirtino A.Paulauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.