„Tez Tour” atidaro 3 atstovybes Graikijoje

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour”, pastaruoju metu intensyviai vykdantis tarptautinę plėtrą, žengia į Graikijos atvykstamojo turizmo rinką. Jau šią savaitę Graikijoje bus atidarytos 3 naujos „Tez Tour” atstovybės, įsikursiančios Kretos, Rodo bei Korfu (Corfu) salose, o ateityje – visoje Graikijos teritorijoje.

„Aktyviai plėsdamiesi į užsienio turizmo rinkas, galvojame apie savo klientus ir jų aptarnavimo kokybę, tad kompanijų atstovybių atidarymas yra tam tikra prasme savaiminis žingsnis, paslaugų kokybei užtikrinti”, – teigia „Tez Tour” vadovas Martynas Laivys.

Anot jo, naujų kompanijos atstovybių atidarymą Graikijoje paskatino sėkminga „Tez Tour” padalinio „Travelman” veikla, o bendrovės ateities planuose – atstovybių atidarymas visoje Graikijos teritorijoje.

„Tiesioginės atstovybės Graikijoje sustiprins kompanijos pozicijas tarptautinėje turizmo rinkoje bei užtikrins glaudesnį ryšį su tos šalies turizmo infrastruktūra, o tai lems palankesnius užsienio partnerių pasiūlymus, ypatingai sudarant tiesioginius kontraktus su viešbučiais. Iki šiol nė viena kompanija iš Lietuvos neturėjo savo atstovybių Graikijoje, o tai ribojo poilsiautojų galimybes gauti itin kokybiškas paslaugas bei plačią jų įvairovę”, – sako įmonės vadovas.

Anot jo, atidariusi atstovybes Graikijoje bendrovė planuoja ženklius kokybinius pokyčius teikiamų paslaugų atžvilgiu.

„Tiesiogiai veikdami Graikijos turizmo rinkoje galėsime dar operatyviau reaguoti į turizmo infrastruktūros situaciją bei pokyčius ir poilsiautojams teikti optimaliausius kelionių pasiūlymus palankiausia kaina”, – sako M. Laivys.

M. Laivys pažymėjo jog, augant keliautojų skaičiui bei kompanijai įgyjant patikimo verslo partnerio statusą užsienio turizmo rinkose, ir toliau bus vykdoma aktyvi „Tez Tour” tarptautinė plėtra, o klientams siūlomi nauji kelionių produktai.

Praeitą mėnesį bendrovė paskelbė žengianti į Maldyvų bei Šri Lankos turizmo rinkas, kur taip pat atidaro kelias atstovybės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.