Šeštadienį „Viasat” pradeda bokso ir NHL naujo sezono transliacijas

Šį šeštadienį, rugsėjo 29 dieną, sporto mėgėjus prie televizijos ekranų prikaustys net du įvykiai. Oldenburge (Danija) atsirevanšuoti kovoje su Žanu – Fransua Beržeronu bandys Rusijos boksininkas Nikolajus Valujevas, o Londone prasidės Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) čempionatas. Galimybę išvysti šias kovas Viasat Sport kanalu Lietuvos sporto aistruoliams siūlo skaitmeninė palydovinė televizija Viasat.

Bokso mėgėjus N.Valujevo kova intriguos ir dėl to, kad iki šių metų balandžio, kai Štutgarte pralaimėjo Uzbekistano atstovui Ruslanui Šagajevui, „milžinu iš Rytų” tituluojamas sportininkas planetos čempionu išbuvo daugiau nei pusantrų metų. Tad laukiama N. Valujevo kova su kanadiečiu Ž. F. Beržeronu – pirmoji jo galimybė atsirevanšuoti po šio pralaimėjimo, vertinama kaip „milžino iš Rytų” sugrįžimas. Šiuo metu 213 cm ūgio, beveik pusantro šimto kilogramų sveriantis N. Valujevas intensyviai treniruojasi, tobulina naujus taktikos ir technikos elementus. Jo kovą su varžovu Viasat žiūrovai išvys rugsėjo 29 dieną 21 val. 30 minučių.

Ledo ritulio gerbėjams Viasat Sport kanalas pasiūlys NHL sezono atidarymo, kuris pirmą kartą per visą lygos istoriją vyks ne Jungtinėse Amerikos Valstijose, o Didžiojoje Britanijoje, Londono O2 arenoje, transliaciją. .Rugsėjo 29 ir 30 dienomis Londone susirungs Anaheimo „Ducks” ir Los Andželo „Kings” komandos, varžybas tiesiogiai transliuos Viasat Sport kanalas. Rugsėjo 29 – osios varžybų transliacija prasidės 19 val., o rugsėjo 30 – tąją ledo ritulio varžybas sporto aistruoliai galės žiūrėti 17 val.

Beje, naujajame NHL čempionate bus galima išvysti ir Lietuvos sportininką Dainių Zubrų, šiuo metu žaidžiantį Nju Džersio „Devils” komandoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.