Buvęs Gruzijos gynybos ministras ketina paskelbti Saakašvilį kompromituojančius dokumentus

Buvęs Gruzijos gynybos ministras Iraklijus Okruašvilis gali būti suimtas pačiu artimiausiu metu, mano parlamento deputatas Levanas Berdzenišvilis.
„Ši diena gali būti lemiama Iraklijui Okruašviliui ir tiems žmonėms, kurie nori išgirsti tiesą apie tai, kas vyksta aukščiausiuose valdžios ešelonuose. Tuomet, kai prezidento nėra šalyje, paprastai įvyksta labai daug kas, o prezidentas gali nusiplauti rankas pareikšdamas, jog buvo išvykęs iš Gruzijos”, – sakė deputatas žurnalistams antradienį.

Anksčiau tą pačią dieną I.Okruašvilis apkaltino prezidentą M.Saakašvilį ir jo aplinką uzurpavus valdžią, taip pat pareiškė, kad valdžiai palaiminus šalyje buvo žudomi žmonės.

Pasak jo, „Saakašvilio, kuris peržengė visas ribas, valdymo stilius įteisino amoralumą, neteisybę, represijas, vagystes, išbuožinimą ir žmogžudystes”, – pareiškė buvęs ministras, pristatydamas savo partiją „Judėjimas už vieningą Gruziją”.

Pasak deputato, vakare I.Okruašvilis ketina tiesioginiame televizijos kanalo „Imedi” eteryje paskelbti prezidentą ir valdžios atstovus kompromituojančią medžiagą.

Buvęs ministras pareiškė, kad valdžios kova su korupcija – vaidinimas, nes didžiausi kyšininkai sėdi valdžioje, taip pat tikino, kad M.Saakašvilis ne kartą bandė įpareigoti jį likviduoti įtakingus asmenis.

I.Okruašvilio nuomone, „šiandien visi, kurie turi kitokią nei valdžios nuomonę, paskelbti tautos priešais”.

„Gali būti, kad šis televizijos eteris, kurio nekantraudama laukia visa Gruzija, neįvyks dėl Okruašvilio arešto”, – pridūrė deputatas.

Prezidentas M.Saakašvilis išvakarėse išskrido į Niujorką, kur rugsėjo 26 dieną ketina kalbėti Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos sesijoje

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.